Bianca Drăgușanu, ofertată de un alt post TV pentru un contract fabulos!

Ana Ioana   
în Stiri mondene
17/08/2018, 14:56
Bianca Drăgușanu, ofertată de un alt post TV pentru un contract fabulos!
Bianca Dragusanu a avut o alta oferta la un trust de televiziune pe care a refuzat-o

Bianca Drăgușanu, ofertată de un alt post TV pentru un contract fabulos! Fosta gazdă a emisiunii „Te vreau lângă mine” a fost înlocuită de Andreea Mantea. Bruneta și-a pierdut și ea de curând emisiunea de noapte pe care o prezenta cu Victor Slav. În ultima vreme, blonda, a fost în vizorul tuturor datorită relației tumultoase cu luptătorul Tristan Tate.

Se pare că deși a plecat din echipa Kanal D, acesteia îi merge destul de bine în afaceri. Fosta prezentatoare are un atelier cu rochii și este imaginea unor produse, deci nu simte lipsa veniturilor din televiziune.  Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de oferte noi, însă nici nu a acceptat niciuna până acum.

Bianca Drăgușanu, ofertată de un alt post TV pentru un contract fabulos!

Vedeta a plecat de la trustul Kanal D în urmă cu doar două săptămâni. Noua prezentatoare a emisiunii de dragoste va fi Andreea Mantea. Bruneta va ocupa fotoliul de gazdă de pe 20 august. Bianca a refuzat un contract cu Antena 1, după ce a fost contactată pentru a face parte din echipa vedetelor pentru noul sezon la „Asia Express”. Primul sezon al aventurii s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Thailanda și Laos, oar al doilea va începe în curând cu peripeții din India.

De ce a refuzat oferta de la Antena 1

Nici măcar un salariu foarte mare nu a înduplecat-o pe vedetă să accepte contractul cu Antena 1. ”Bianca este obişnuită cu un anumit stil de viaţă şi îşi cunoaşte foarte bine limitele. Ştie că nu ar putea face faţă într-un format de acest gen, de tip reality-show. De aceea a şi refuzat. În plus, ea nu vrea statut de concurentă sau de invitată la emisiuni. Dacă îşi dorea acest lucru, putea să rămână sub contract cu cei de la Kanal D, dar a preferat să-şi încheie toate socotelile cu ei”, au declarat apropiații fostei prezentatoare de teșeviziune.

Cum a pierdut Bianca Drăgușanu emisiunea „Te vreau lângă mine”

Se pare că blondina s-ar fi plâns că a rămas pe nedrept fără emisiune. Patronii turci ai Kanal D au pus-o pe tușă pe Bianca. Aceasta speră ca în scurt timp să primească un alt proiect, la orice alt post de televiziune. Vedeta spune că a prins gustul emisiunilor în direct și că nu înțelege nici acum de ce nu i s-a prelungit contractul pentru „Te vreau lângă mine”.

„Eu dacă nu aș face nimic, efectiv cred că aș muri. Așa că am energie să le fac pe toate pentru că le fac cu drag și le fac din tot sufletul meu și reușesc să le duc la bun sfârșit. Totul. Adică plec dimineața de acasă pe la 9-9:30, ajung la atelier, stau până pe la ora 11:30, când deja mă îndrept spre Kanal D unde mă pregătesc, make-up, păr, hainele pe care le-am luat cu mine deja de la atelier, intru în direct la ora 13:00, ies la ora 15:00, după care opresc undeva 40 de minute, o oră să mănânc, după care am câteva contracte de imagine care trebuie onorate și sunt programate pe zile.

Pe la 18:30-19:00 pot să spun că ajung acasă și de atunci trebuie să fiu nouă și energică, și luată de bună de către Sofia care nu știe că mami a muncit toată ziua’, a declarat Bianca într-un interviu.
eau lângă mine’, considerându-se profesionistă 100%.

Bianca Drăgușanu a prins gustul emisiunilor în direct și spune că nu va înțelege niciodată de ce nu i s-a mai prelungit contractul la „Te vreau lângă mine „

 

Bianca Drăgușanu se plânge că a rămas fără emisiune

„Nu cred că este vorba neapărat despre mine. E vorba despre echipa din care fac parte. Mă simt ca într-o familie și o spun din tot sufletul meu. Cu oamenii ăștia cu care mă văd zilnic împart și bune și rele. Suntem foarte uniți și chestia asta contează foarte mult pentru mine. Să ai compatibilitate cu oamenii cu care lucrezi’, a mai spus aceasta.

Blonda sunținea că primește doar aprecieri pentru modul în care își conducea emisiunea, chiar în urmă cu 4 luni, aceasta declara faptul că avea nevoie de ajutor pentru a răzbate într-o emisiune în direct. Bianca Drăgușanu se pare că spunea cuvânt cu cuvânt exact ce îi spunea producatoarea în cască. Lucru destul de întâlnit dar deloc agreat de unele dintre trusturi, care vor ca moderatorii lor să fie extrem de coerenți.

„Recunosc că la începutul acestui sezon am stat de vorbă cu șefii mei, cu unul dintre ei, care m-a felicitat pentru disciplina pe care o am. Pentru că eu nu ajung târziu, vin mereu pregătită și sunt atât de fascinată și iubesc atât de mult ceea ce fac încât în fiecare zi învăț lucruri și mă bucur enorm evoluția mea este apreciată la nivel înalt și aici mă refer direct la șefii mei. Dar toată această evoluție a mea nu mi se datorează neapărat mie, cât întregii noastre echipe, oamenilor cu care eu lucrez’, a afirmat Bianca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×