Cum i-a luat Andreea Mantea locul Biancăi Drăgușanu, la Kanal D! Bruneta a dus o luptă acerbă cu o altă vedetă

Sandra Popescu    Ana Ioana   
în Stiri mondene
05/08/2018, 17:11
Cum i-a luat Andreea Mantea locul Biancăi Drăgușanu, la Kanal D! Bruneta a dus o luptă acerbă cu o altă vedetă GALERIE FOTO

S-a aflat cum i-a luat Andreea Mantea locul Biancăi Drăgușanu, la Kanal D!. Bruneta a dus o luptă acerbă cu o altă vedetă, care a rămas de asemenea în cadrul trustului, dar va participa în cele din urmă la altă emisiune.

Andreea Mantea i-a luat locul Biancăi Drăguşanu la emisiunea pe care a moderat-o până de curând. Mutarea pentru echipa Kanal D părea simplă, dar de fapt noua gazdă a show-ului matrimonial a fost aleasă după mai multe probe și interviuri destul de dificile. Bianca Drăguşanu nu mai ocupă fotoliul de moderatoare al emisiunii „Te vreau lângă mine” și nici nu mai face parte din echipa Kanal D, după cum am arătat în articolele precedente pe acestă temă. Două nume din showbiz au fost pe golurile postului patronat de turci: Andreea Mantea şi Paula Chirilă.

Andreea Mantea a dus o luptă aprigă pentru a-i lua locul Biancăi Drăgușanu, la Kanal D

Fosta moderatoare a emisiunii „WowBiz”, Andreea Mantea, a fost imediat în vizorul echipei, rămânând de curând şi ea fără emisiune, iar numele actriţei, Paula Chirilă, ar fi putut fi o posibilă alegere deoarece aceasta este obişnuită cu acest format de dating show. Actriţa a mai prezentat în trecut „Mireasă pentru fiul meu”, la Antena 1, dar nu pentru mult timp. Se pare ca Paula Chirilă nu le-a intrat în graţii şefilor, aşa că aleasa a  fost Andreea Mantea.

După nereuşita de a-i convinge pe conducatorii postului Kanal D, actriţa a purtat negocieri intense pentru participarea la „Ultimul trib”. O variantă în care a fost acceptată, astfel că va pleca în curând la filmări. Paula Chirilă a declarat că abia aşteaptă noua provocare. ”N-aș mânca gângânii, să mă pui să mânânc ceva scârbos sau să pun mâna pe păianjeni – niciodată! În secunda doi îmi fac bagajele și ne vedem la aeroport! (…) Strategia mea este să mă simt bine și să profit de fiecare moment, să îmi construiesc viitoare amintiri, să am ce povesti nepoților.”, a spus convinsă Paula Chirilă.

Bianca Drăgușanu a evitat să vorbească despre viața ei personală

În urmă cu mai bine de o lună, Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea lui Teo, show la care deși era foarte evident că nu vrea să vorbească despre viața ei intimă și Tristan Tate, blonda a trebuit să răspundă întrebărilor incomode.

În timp ce explica cum stau lucrurile, Bianca a devenit un pic iritată că trebuie să intre în detalii.„Ne-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit în oraș să luăm cina. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a spus ironic Bianca.
Pentru a lămuri lucrurile, Teo Trandafir a ţinut să puncteze faptul că prezentatoarea Tv este liberă oricând să părăsească platoul.. „Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat. Și 3, tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a replicat Teo Trandafir. Replicile acide ar fi putut să fie începutul divergențelor și motivul pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×