WOWbiz, scoasă din grilă. Andreea Mantea și Victor Slav au rămas fără emisiune! Este oficial!

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
20/07/2018, 19:41
WOWbiz, scoasă din grilă. Andreea Mantea și Victor Slav au rămas fără emisiune! Este oficial! GALERIE FOTO

WOWbiz, scoasă din grilă. Andreea Mantea și Victor Slav au rămas fără emisiune, din această toamnă, potrivit unui anunț oficial făcut de paginademedia.ro. Dacă luăm în considerare cele spuse de apropiații celor doi prezentatori, aceștia știau din timp de această decizie luată de șefii Kanal D.

Până acum, însă, nimic nu a fost oficial, dar iată că anunțul a devenit public.  Andreea Mantea și Victor Slav vor rămâne, însă, în echipa Kanal D, alături de oamenii care au realizat emisunea din 2012 până astăzi. De asmenea, există informații potrivit cărora cei doi ar putea reveni cu un nou format din această toamnă.

WOWbiz scoasă din grilă

WOWbiz a fost scoasă din grilă de către șefii Kanal D, cu toate că aducea audiențe mai mari decât principala concurentă, Xtra Night Show, așa cum se arată în datele prezentate de Pagina de media. Până în vara lui 2017, emisiunea l-a avut ca prezentator pe Mădălin Ionescu, iar de atunci, locul i-a fost luat de Victor Slav. La capitolul moderatoare, Andreea Mantea a împărțit postul cu Ilinca Vandici și Adelina Pestrițu, în cei 6 ani de emisie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×