Ștefan Bănică Jr, mesaj politic: ”Cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 10:40
Ștefan Bănică Jr, mesaj politic: ”Cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani!” GALERIE FOTO
Ștefan Bănică Jr. critici la adresa guvernării din România!

Recații surprinzătoare la adresa guvernării se tot adună pe scenele României. În cadrul unui spectacol, din cursul zilei de 7 martie, Ștefan Bănică Jr a criticat dur oamenii de la putere din țara noastră. Gestul său a fost extrem de bine primit de către oamenii din public, astfel că după ce acesta a spus: „Mulţumim pentru cea mai proastă guvernare din ultimii 100 de ani”, înainte de a cânta o piesă, fanii săi au aplaudat îndelung cuvintele.

Ștefan Bănică Jr, despre guvernarea din România: ”Cea mai proastă ”

Daniel Klinger a postat și el recent un mesaj pe un site de socializare unde și-a arătat indignarea în privința celor care conduc România, dar a atins și subiectul lucrurile grave și incorecte care continuă să se petreacă. „La câte lucruri grave s-au petrecut astăzi în România mi-a fost ruşine să dau check in la Circ, la concertul lui Ştefan Bănică.

A existat însă un moment care s-a ridicat la nivelul gravităţii a ceea ce se întâmplă în societate: Bănică, de regulă foarte neutru pe scenă, a izbucnit în faţa spectatorilor: “Nu am avut în ultima sută de ani guvern mai incapabil decât acesta”. Aplauzele prelungite ale întregii săli m-au uns pe suflet”, a fost mesajul sursei citate.

Ștefan Bănică Jr, mesaj politic în cadrul unui concert
Ștefan Bănică Jr, mesaj politic în cadrul unui concert

Actorul Marius Manole, critici aduse guvernării

Zilele trecute, la finele unui spectacol de teatru din Cluj-Napoca, Marius Manole a ținut să precizeze ce îl deranjează la oamenii de la putere ai zilelor noastre. „Guvernul de analfabeţi şi de incompetenţi”, a mărturisit actorul, conform republica.ro. „Din pacate suntem pe marginea unei aşa de mari prăpastii, încât nu ştim, dacă pierdem acest moment, dacă ne mai putem întoarce vreodată sau nu la ceea ce trebuia să fie o Românie liberă şi democrată.

Aşa că noi, cel puţin, actorii, vă îndemnăm şi pe dvs să luptăm pentru libertatea justiţiei şi pentru ca guvernul acestei ţări să ne reprezinte într-adevăr, nu să avem un guvern de analfabeţi şi de incompetenţi”, a spus Marius Manole.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×