Lavinia Pârva, primul pictorial însărcinată! Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/02/2019, 12:31
Lavinia Pârva, primul pictorial însărcinată! Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr GALERIE FOTO
Lavinia Pârva, primul pictorial însărcinată

Lavinia Pârva a realizat un pictorial pentru a-și aduce aminte de cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Aceasta este la prima sa sarcină și se bucură enorm de fiecare schimbare care se arată pe trupul său. Soțul cântăreței, Ștefan Bănică Jr., va devenit tată pentru a treia oară. Acesta mai are un băiețel și o fetiță din relațiile eșuate anterior. Artista a făcut declarații în exclusivitatea în cadrul unui interviu Unica.

Cum se simte aceasta în perioada sarcinii?„Bebe e bine sănătos, frumos și haios! La nume încă nu ne-am hotărât, dar probabil și acest lucru va veni la fel de natural și la momentul potrivit, așa că sunt liniștită. Ar trebui să vină pe lume atunci când primăvara își dă întâlnire cu vara! Abia aștept… „, a mărturisit soția lui Ștefan Bănică.

Lavinia Pârva, pictorial însărcinată! Viitoarea mămică arată excepțional

Lavinia Pârva a făcut primul pictorial al său de când este însărcinată. Soția lui Ștefan Bănică Jr. radiază! Cântăreața are 34 de ani și va deveni pentru mamă pentru prima oară. „Este o perioadă în care s-au intensificat toate emoțiile și trăirile, o perioadă în care, deși este recomandat să stau mai liniștită, simt că pot muta munții din loc.

Lavinia Pârva, primul pictorial însărcinată! Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată impecabil
Lavinia Pârva, primul pictorial însărcinată! Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată impecabil      Sursa FOTO: Unica

Am capacitatea, parcă, să fac de două ori mai multe lucruri, doar suntem doi, nu?! Râd mai mult, sunt foarte distrată și, totodată, parcă am mai multă inspirație.

Lavinia Pârva, primele fotografii din sarcină
Lavinia Pârva, primele fotografii din sarcină

Am o perioadă în care îmi place mai mult ca niciodată să compun, să scriu texte, dar îmi place să îmi petrec timpul și acasă citind sau căutând idei pentru camera bebelușului. Cred că vom participa cumva împreună la tot ce înseamnă dezvoltarea corectă și armonioasă a puiului nostru, vom împărți atribuțiile.”, a povestit Lavinia Pârva despre venirea bebelușului pe lume și despre sarcină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×