Ștefan Bănică Jr, despre sarcina Laviniei Pîrva! ”Am emoții mari. Nu pot s-o las mai moale!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 14:03
Ștefan Bănică Jr, despre sarcina Laviniei Pîrva! ”Am emoții mari. Nu pot s-o las mai moale!” GALERIE FOTO
Ștefan Bănică Jr, despre sarcina Laviniei Pîrva!

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre sarcina Laviniei Pîrva și despre emoțiile mari pe care le are până când va veni pe lume cel de-al treilea copil al său. Îndrăgitul artist și-a deschis sufletul și a explicat ce sentimente îl încearcă, pentru cristinastanciulescu.ro.

Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre sarcina Laviniei Pîrva și despre ce sentimente îl încearcă

„Sunt influențat de faptul că soția mea, Lavinia, e însărcinată si, deși aparent nu mă gândesc la ce va fi, mai sunt câteva luni și va apărea bebe cel mic. Simt un amalgam de sentimente, de emoții, de griji. De bucurie, de neliniște… E greu să-ți explic. Îmi pun problema dacă anul acesta n-ar trebui să o las mai moale cu proiectele mele, cu profesia mea.

În același timp, nu prea știu ce înseamnă „s-o las mai moale”… Îmi aduc aminte de tata care, după ce a făcut unul dintre infarcturi, doctorul i-a zis „să o lase mai moale cu meseria”. Și el i-a zis, „dar dumneata o lași mai moale când operezi?” Și doctorul n-a știut ce să răspundă. „S-o las mai moale” înseamnă să fiu mai puțin implicat? Sau să fac lucrurile cum trebuie și când le termin „să mă scot din priză”? Dar eu nu sunt un ștecher!”, a povestit Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică Jr, despre sarcina Laviniei Pîrva! ”Am emoții mari. Nu pot s-o las mai moale!”
Artistul este încercat de multe sentimente până când va veni pe lume cel de-al treilea copil al său

Artistul este mândru și de ceilalți copii ai săi

Artistul este foarte mândru și de ceilalți doi copii ai săi. Despre Radu, băiatul cel mare, spune că îi calcă pe urme și că i-a fost alături în tot ceea ce și-a propus, însă de undeva din urmbă, căci tot ce va realiza va fi prin propriile lui forțe. „Radu Ștefan este atras de actorie, îmi doresc să descopăr la el că această profesie este o pasiune, și nu o iubire trecătoare. Și, de ce nu?, dacă ni se ivește ocazia, o să jucăm împreună. Am fost cu el de la bun început, l-am înscris la un curs de teatru nu pentru a fi actor neapărat, ci pentru a se descoperi pe el însuși și pentru a câștiga încredere în propriile lui forțe”, a declarat Bănică.

Ștefan Bănică Jr, despre sarcina Laviniei Pîrva! ”Am emoții mari. Nu pot s-o las mai moale!”
Radu și Violeta

Cât despre Violeta, fiica pe care o are cu Andreea Marin, spune că este silitoare și îi place să cânte. „Violeta citește foarte mult, este una dintre cele mai bune eleve din școala ei, îi place să cânte, să danseze și îmi dă senzația că, orice va alege să facă în viață, va reuși. Sunt foarte fericit că sunt și tată de fată. Iar dorințele i se îndeplinesc… dar nu tot timpul, tocmai ca să învețe că nu i se cuvine totul, că trebuie să merite și să respecte ceea ce părinții fac pentru ea. Așa cred că e normal”, a mai spus cântărețul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×