Cum a aflat Ștefan Banică Junior că va deveni din nou tată! Modul în care Lavinia Pîrva l-a anunțat

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/03/2019, 11:05
Cum a aflat Ștefan Banică Junior că va deveni din nou tată! Modul în care Lavinia Pîrva l-a anunțat GALERIE FOTO
Stefan Banica a vorbit deschis despre copiii sai

Ștefan Bănică jr. a dezvăluit cum a aflat că va deveni tată pentru a 3-a oară! Soția vedetei, frumoasa Lavinia Pîrva, este gravidă și urmează să aducă pe lume un bebeluș foarte curând. Ștefan Bănică a vorbit deschis într-un interviu pentru viva.ro și despre ceilalți doi copii ai săi.

Ștefan Bănică are o relație excelentă cu copiii săi din celelalte căsnicii

Ștefan Bănică a spus că a aflat că va deveni tată pentru a 3-a oară …la telefon și nu își dorește în mod special să fie fată sau băiat. „Fetiță sau băiat, nu contează, un copil sănătos să fie!”. Despre fiul său cel mare, Ștefan Bănică a spus că s-ar putea să-i calce pe urme.

„Radu Ștefan este atras de actorie, îmi doresc să descopăr la el că această profesie este o pasiune, și nu o iubire trecătoare. Și, de ce nu?, dacă ni se ivește ocazia, o să jucăm împreună. Am fost cu el de la bun început, l-am înscris la un curs de teatru nu pentru a fi actor neapărat, ci pentru a se descoperi pe el însuși și pentru a câștiga încredere în propriile lui forțe.

Stefan Banica copii
Stefan Banica isi petrece timpul cu Violeta si Radu

Am făcut, însă, un videoclip împreună, pentru cântecul „Până la cer, de pe albumul meu „Picat din Lună, proaspăt premiat cu Discul de Aur, lucru care mă bucură în contextul actual, când vânzarea discurilor fizice a scăzut vertiginos.

Povestea clipului este inspirată dintr-o întâmplare pe care am trăit-o în adolescență, iar fiul meu era cel mai potrivit să mă „joace pe mine exact la vârsta mea de atunci, care corespunde cu a lui de acum. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest videoclip împreună. El apare în clip împreună cu o colegă de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Videoclipul „Până la cer a fost lansat și poate fi urmărit pe YouTube”, a declarat Ștefan Bănică.

Despre fiica sa și a Andreei Marin, Violeta, cântărețul a spus că este o fată care va reuși în viață. „Violeta citește foarte mult, este una dintre cele mai bune eleve din școala ei, îi place să cânte, să danseze și îmi dă senzația că, orice va alege să facă în viață, va reuși. Sunt foarte fericit că sunt și tată de fată. Iar dorințele i se îndeplinesc… dar nu tot timpul, tocmai ca să învețe că nu i se cuvine totul, că trebuie să merite și să respecte ceea ce părinții fac pentru ea. Așa cred că e normal”, a mai mărturisit artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×