Vedetele Românii au Talent, afectate de epidemia de coronavirus! Ce fac Mihai Petre, Pavel Bartoș, Smiley sau Andra în această perioadă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/03/2020, 11:02
Vedetele Românii au Talent, afectate de epidemia de coronavirus! Ce fac Mihai Petre, Pavel Bartoș, Smiley sau Andra în această perioadă
Ce fac Mihai Petre, Pavel Bartoș și celelalte vedete ale show-ului pe timpul epidemiei de coronavirus. Sursa foto: protv.ro

Chiar dacă Pro TV continuă difuzarea sezonului 10 al emisiunii Românii au Talent, jurații și prezentatorii s-au baricadat în case și nu au de gând să plece până când nu vor fi siguri că epidemia de coronavirus a devenit istorie. Mihai Petre, Pavel Bartoș, Smiley sau Andra și-au suspendat pe termen nedeterminat activitățile și așteaptă acum ca primejdia să fie depășită cu bine. În rândurile următoare vă vom spune cât de mult li s-au schimbat viețile din cauza maladiei care amenință întreaga lume.

Mihai Petre și-a închis sala de dans. Cursanții exersează, însă, acasă

Cel mai afectat de această situație pare Mihai Petre, care s-a văzut nevoit să suspende activitatea școlii de dans, pentru a proteja atât sănătatea sa, cât și pe cea a cursanților. Din fericire, aceștia se vor putea antrena în continuare, pentru că îndrăgitul coregraf le-a pregătit o serie de exerciții, numai bune de pus în practică direct de la domiciliu.

Spre norocul său, cele două fetițe îi fac juratului zilele mai frumoase și nu îi dau voie să se plictisească. „Văd partea plină a paharului”, susține Mihai Petre, îndemnându-ne pe toți să-i urmăm exemplul, pentru a putea trece cu bine peste aceste momente delicate.

De pe 11 martie suntem acasă şi ne bucurăm de timpul petrecut împreună. Avem norocul de o curte mică şi ieşim doar acolo. Avem multe activităţi împreună – de la bowling cu sticle cu apă numerotate şi până la exerciţii fizice, lansăm provocări diferite. Suntem foarte activi.

Celelalte activităţi au fost grav afectate. Am închis sala de dans. Dar concep exerciţii pe care le trimit elevilor mei. Pregătesc două seturi de antrenamente – unul fizic, circuite şi unul de exerciţii specifice pentru dans, care pot fi făcute în casă. Există mereu soluţii, sunt creativ şi mă adaptez oricărei situaţii”, a declarat dansatorul pentru click.ro.

Pavel Bartoș a spus stop spectacolelor de teatru, iar Smiley s-a închis în vilă cu colegii

Nici Pavel Bartoș nu trece printr-o perioadă tocmai bună din cauza epidemiei de coronavirus. Teatrul Odeon s-a închis ca urmare a măsurilor anunțate de autorități, astfel că nu mai poate fi vorba de spectacole, iar viitorul show-ului difuzat de Pro TV este la rândul său sub semnul întrebării.

Întors de curând din Statele Unite ale Americii, Smiley s-a autoizolat la domiciliu, pentru a-și proteja atât propria sănătate, cât și pe a celor din jurul său. Din fericire, îi sunt alături colegii de trupă, iar împreună reușesc să treacă mai ușor peste această situație.

Andra a rămas acasă alături de Cătălin Măruţă şi de copiii lor, Eva şi David. Îndrăgita artistă şi-a amânat concertele, însă este prezentă pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu fanii și, din când în când, interpretează live câteva dintre melodiile sale.

Cu această ocazie, întreaga familie le-a făcut cunoștință tuturor cu noul său membru, căţelușul pe care l-au cumpărat de câteva săptămâni. „Vă rog din suflet, fiţi responsabili! Ţineţi legătura cu cei dragi prin telefon şi prin internet şi nu ieşiţi din case.

E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălaţi-vă pe mâini foarte bine, dezinfectaţi suprafeţele pe care le atingeţi des. Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză”, și-a îndemnat Andra admiratorii din mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×