Smiley a intrat la autoizolare după ce a venit vineri seară din Los Angeles, zonă afectată de coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/03/2020, 14:26
Smiley a intrat la autoizolare după ce a venit vineri seară din Los Angeles, zonă afectată de coronavirus
Smiley şi o parte din trupa lui intră la izolare. Sursa foto: Instagram

Smiley a revenit recent în ţară din Los Angeles, SUA, şi va merge direct la izolare. În California au fost depistate 150 de persoane infectate cu coronavirus, iar autorităţile au închis şcolile şi au restricţionat adunările mari de oameni.

Smiley, la izolare după ce a venit vineri seară din Los Angeles, zonă afectată de coronavirus

Cântăreţul Smiley a ajuns în România vineri seară şi a anunţat că va intra la autoizolare, alături de o mică parte din trupa lui. Artistul a fost în Los Angeles, SUA, zonă afectată de coronavirus.

Bine va regasesc! mesaj lung: aseara am aterizat direct la autoizolare nu va las eu singuri in izolare pentru cel putin o saptamana urmeaza sa stau acasa cu o mica parte din echipa hahaha_production (serbancazan şi whoviktor ).

California, 150 de persoane depistate cu coronavirus

Va tin la curent cu video pe YouTube pt. ca am timp am link in BIO daca vreti sa va abonati sau sa vedeti noul meu clip in care mi-am ascuns nr. de telefon. asa ca daca vreti sa vorbim, va astept si pe WhatsApp„, a scris Smiley pe pagina de socializare.

Los Angeles, acolo unde a fost Smiley,  se situează de-a lungul coastei Californiene. Autorităţile din SUA au luat măsuri contra epidemiei de coronavirus izbucnită în California.

Au restricţionat adunările mai mari de oameni şi au închis şcolile. În încercarea de a opri răspândirea coronavirusului cei ce pot muncesc de acasă. iar universităţile au fost şi ele închise.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 99

Şi în România cazurile de infectări cu coronavirus s-au înmulţit. Acestea au ajuns la 99 de persoane infectate. După depăşirea numărului de 100 de cazuri, autorităţile vor fi activa Scenariul 3 de combatere a virusului.

Acest scenariu 3 nu este cel mai important, cel mai important și cel mai greu ne va fi când vom trece – și este foarte posibil – în scenariul 4. Întârziem cât mai mult această trecere – și mă refer când vom depăși 1.000 de pacienți.

Deocamdată, și la acest număr de pacienți – aproape 90 câți avem în momentul de față – ne permitem încă luxul să internăm toți pacienții, inclusiv formele ușoare în spitalele și secțiile de boli infecțioase, într-o izolare strictă, în dorința de a limita răspândirea acestui virus.

Știm din greșelile altor țări, atunci când formele ușoare au fost lăsate la domiciliu, uneori nu se respectă această carantinare la domiciliu și atunci virusul se răspândește mai repede”, a spus Victor Costache, ministrul sănătăţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×