Cine este Daria Călugăru, fetița-minune de la „Românii au talent”. A primit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş VIDEO

Cine este Daria Călugăru, fetița-minune de la „Românii au talent”. A primit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş VIDEO
Daria Călugăru, fata cu howerbord-ul de la Românii au talent, a prmit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş

Moment extraordinar la „Românii au talent”, unde scena chiar s-a umplut de talent și în ediția de vineri seara, când a plouat din nou cu stele! Cea care a luat Golden Buzz a fost o fetiță fantastică, care a inventat un nou sport național: dansul pe howerbord.

Daria Călugăru, fetița cu howerbord-ul de la „Românii au talent”, a prmit Golden Buzz de la Smiley şi Pavel Bartoş

După numărul prezentat la „Românii au talent”, cu siguranță mulți copii talentați vor dansa pe howerbord peste tot în țară și, de ce nu?, și peste hotare!

Daria Călugăru are 11 ani şi a venit pe scena de la „Românii au talent” pentru a-și prezenta sportul pe care ea l-a inventat. Trebuia să meargă la dansuri, dar nu avea partener, așa că a început să danseze singură, pe howerbord-ul ei nou-nouț. Așa s-a născut pasiunea care i-a adus acum și Golden Buzz-ul.

”Mie mi se pare o joacă de copii”

Juriul a fost încântat de numărul prezentat de fetița blondă și au privit-o cu și mai multă admirație după ce aceasta le-a spus că dedică acest dans bunicilor săi care „sunt acum la Dumnezeu…”.

„Face parte din generaţia asta minunată. Mi se pare că este şi sezonul acesta al copiilor geniali, care îţi întrezăresc drumul mai bine decât o făceam noi în viaţă”, a spus Mihai Petre, expertul în dans impresionat de dansul Dariei.

Prezentatorii emisiunii de la Pro TV au fost, însă, cei care au apăsat butonul galben! Pavel Bartoș și Smiley au fost cuceriți de numărul fetiței de doar 11 ani. Așa că s-au dus și au apăsat butonul Golden Buzz, trimițând-o pe Daria direct în semifinale!

Daria visează să ajungă cumva la Olimpiadă cu acest sport al ei. Imediat după apăsarea celebrului buton galben, Florin Călinescu i-a spus fetei că a luat acum și medalia de aur! Iar Andra i-a zis că abia așteaptă să o revadă în semifinale.

”Ai fost senzațională. Eu nu am văzut niciodată așa ceva. Faptul că ai învățat singură, că ți-ai făcut sigură coregrafia ne-a făcut să dăm golden buzz”, a spus Smiley, care a aflat cu această ocazie că este cântărețul preferat al Dariei.

Vizibil emoţionată, Daria spus cu modestie că i se pare că numărul său a fost doar o joacă de copii: ”Mie mi se pare o joacă de copii, nu mă gândeam că primesc Golden Buzz. A fost de 10!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×