Românii au Talent, 28 februarie. Cele mai tari momente. Daria Călugăru, Cristina Pucean, Roman Kricheli, vedetele serii VIDEO

Românii au Talent, 28 februarie. Cele mai tari momente. Daria Călugăru, Cristina Pucean, Roman Kricheli, vedetele serii VIDEO
Românii au Talent promite o nouă ediție de senzație vineri seară, de la orele 20:30. Sursa foto: protv.ro

Vineri seară, 28 februarie, cu începere de la orele 20:30, Pro TV a adus un nou episod al Românii au Talent şi un nou Golden Buzz. Au fost momente de senzaţie pe scenă, după cum puteţi vedea mai jos.

UPDATE, ora 23.39: Roman Kricheli este din Israel şi a venit pe scena Românii au Talent cu un număr extrem de contorsionism. Bărbatul a dovedit abilităţi fizice ieşite din comun şi s-a băgat singur într-o cutie de plastic deosebit de strâmză. Juraţii şi publicul au privit cu uluire dar şi cu teamă cum acesta a fost închis în cutie de fiul său care a fost şi asistentul său. „Incredibil” au spus juraţii la unison.

La final, acesta a mărturisit că nu este la primul concurs. „Sunt absolut uimit de ce s-a întâmplat pe scenă. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat pe scenă”, a spus Mihai Petre. „Nu puteam vreodată să cred că se întâmplă aşa ceva, mi-a fost teamă că o să rămână fără aer”, a spus Andra.

UPDATE, ora 23.19: O trupă de breakdance din Kyrgyzstan, Tumar KR, a venit cu un număr fabulos:

UPDATE, ora 22.58: Cristina Pucean, una dintre cele mai celebre din lumea manelelor, a venit la Românii au Talent cu un număr de belly dance. Iniţial, Mihai Petre nu prea a fost convins de numărul ei, dar până la urmă i-a dat DA. Până la urmă, tânăra de 24 de ani a avansat în etapa următoare.


UPDATE, ora 22.34: Daria Călugăru are 11 ani şi a venit pe scena de la Românii au Talent pentru a face un număr de dans pe hooverboard. Prestaţia sa a fost foarte apreciată şi a primit Golden Buzz. „Face parte din generaţia asta minunată. Mi se pare că este şi sezonul acesta al copiilor geniali, care îţi întrezăresc drumul mai bine decât o făceam noi în viaţă”, a spus Mihai Petre.

Smiley şi Pavel Bartoş i-au dat Golden Buzz-ul impresionaţi că şi-a făcut singură coregrafia şi de faptul că a dedicat numărul bunicilor săi, care sunt acum alături de Dumnezeu.


UPDATE, ora 22.25:  Grigore Mureşan, zis Grigore Curentatu, a venit pe scena Românii au Talent şi a spus că este virgin, deşi are peste 40 de ani. Apoi, el a cântat foarte prost melodia Amintirile de la 3rei Sud Est şi nu va merge mai departe.


UPDATE, ora 22.11: Augustin Vitan are 16 ani şi este din Oneşti. Tânărul s-a născut prematur, iar mama sa naturală l-a abandonat. A fost crescut la mănăstire şi îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru viaţa sa. Pentru o perioadă scurtă, a fost adoptat de o familie, dar a fost adus înapoi la mănăstire, pentru că familia adoptivă dorea un copil mai mic. El a spus că se simte bine când este pe scenă, pentru că îi face fericiţi pe ceilalţi prin muzica sa.

Prestaţia sa i-a adus lacrimi în ochi lui Florin Călinescu.

„Îţi doresc să fii un Harry Potter al muzicii”, i-a spus actorul.

El a primit patru de DA fără probleme.


UPDATE, ora 22.06: Un indian a venit să rezolve un tip de cub Rubbik, denumit Pyramix, sub apă. Prestaţia sa i-a impresionat pe Călinescu. Andra şi Andi Moisescu, dar nu şi pe Mihai Petre, care i-a dat un NU.


UPDATE, ora 21.42: Kalashnyk Brothers (Bogdan şi Andrei), doi tineri din Ucraina, au ridicat sala în picioare cu numărul lor de echilibristică. Juraţii au fost uimiţi să vadă ce pot ei să facă.

„Îmi pare rău că trebuie să mă mai aşez pe scaun ca să mă auziţi la microfon. Altfel, ar fi trebuit să rămân în picioare pentru o reverenţă. A fost absolut extraordinar”, a spus Florin Călinescu. „Sunt foarte mândră că am avut locuri aşa bune la un număr aşa spectaculos, a spus Andra. „Sunteţi uluitori, nu există cuvinte, e absolut fantastic”, a spus şi Mihai Petre.


UPDATE, ora 21.30: Livia Pisăliță este din Câmpina şi a impresionat juraţii cu un număr de muzical executat perfect. Are doar 12 ani.


UPDATE, ora 21.15: Daniel Tudor are 23 de ani şi lucrează ca patiser. Este din Timişoara, mama lui a decedat pe cânda vea 16 ani şi atrebuit ă muncească de la o vârstă fragedă pentru a-l ajuta pe tatăl său şi pe fraţii săi mai mici, care sunt gemeni.

Îi place foarte mult muzica şi îi place să cânte în public. El a venit la Românii au Talent şi a cântat o melodie a lui Eminem. Tânărul, care a participat şi la Vocea României, a primit şi el 4 de DA.


UPDATE, ora 21.07: Giany Jackson are 16 ani şi a venit la Românii au talent să cânte la clarinet. Tânărul a făcut sala să îl aplaude şi a luat 4 de DA.


UPDATE, ora 20.52: Doi ucraineni, tată şi fiu, au făcut show şi au ridicat publicul în picioare. Cei 2 au primit 4 de DA.


UPDATE, ora 20.40: Următorii pe scena Românii au Talent au fost cei din ansamblul folcloric „A doua tinereţe” din Chişinău, cu membri cu vârste cuprinse între 47 şi 68 de ani. Ei au primit 4 de DA.


UPDATE, ora 20.33: Anda Tătar a venit la Românii au Talent pentru a dansa. Fata de 11 ani din Tîrgu Mureş a dezvăluit că dansează de la 2 ani şi a reuşit să cucerească juriul cu performanţa ei acrobatică.


UPDATE, ora 20.02: O nouă ediţie spectaculoasă la Românii au talent. Episodul 3 din sezonul 10 vine cu momente de neuitat, iar noi vi le vom prezenta pe cele mai importante.


Momente de neuitat la Românii au Talent. Un concurent venit tocmai din India îi va uimi pe jurați

Exigențele celor patru jurați au crescut semnificativ și nici nu se putea altfel, având în vedere că producția a ajuns la cel de-al zecelea sezon consecutiv.

Cu toate acestea, Florin Călinescu, Andra, Andi Moisescu și, bineînțeles, Mihai Petre, vor fi surprinși de momentele pe care le-au pregătit concurenții. Iar atunci când talentul apare în stare pură, emoția își face inevitabil loc, atât la masa juriului, cât și în rândul telespectatorilor.

Un tânăr pasionat de construirea rachetelor și-a propus să ne arate tuturor racheta care a mers pe lună în 1969, iar altul a bătut cale lungă, venind tocmai din India pentru a încerca să rezolve 7 cuburi rubice în timp ce se află sub apă.

Seara va fi completată de alte momente spectaculoase care-i vor impresiona chiar și pe cei doi prezentatori. Atât de tare, încât Pavel Bartoș și Smiley vor simți nevoia să urce pe scenă pentru a-și arăta aprecierea.

Florin Călinescu, probleme de sănătate din cauza unui număr de bellydance

Ediția de săptămâna trecută a avut parte și de un episod mai puțin plăcut, avându-l în prim-plan chiar pe Florin Călinescu, revenit la masa juriului după o scurtă experiență pe scena politică.

Uimit peste măsură de mișcările executate cu grația de Natasha Korotkina, o dansatoare de 30 de ani venită din Ucraina pentru a prezenta un număr de bellydance,  îndrăgitul actor și om de televiziune a acuzat mici probleme de sănătate.

Ei bine, vă vine sau nu să credeți, dar dansul lasciv al tinerei a făcut ca tensiunea juratului să crească, la propriu. Din fericire, medicul prezent în platou a intervenit imediat și a remediat situația înainte ca aceasta să se agraveze. Chiar dacă i s-a recomandat să nu mai continue emisiunea în ziua respectivă, actorul nici nu a vrut să audă.

Poate sunt ultimele cuvinte. Mihai (n.r. Mihai Petre), ți se îndeplinește visul: scapi de mine. Acolo aș vrea să-mi cânte Smiley. La Măruță să pună tabloul cu mine cu fundiță neagră, să se vorbească 20 de minute despre mine. Iar Mihai o să danseze”, a spus, cu umorul caracteristic, Florin Călinescu, în timp ce era consultat de medic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×