Câţi bani a făcut Mihai Petre cu academia sa de dans. Suma imensă pe care a adunat-o juratul de la Românii au talent

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/04/2019, 22:41
Câţi bani a făcut Mihai Petre cu academia sa de dans. Suma imensă pe care a adunat-o juratul de la Românii au talent GALERIE FOTO
Câți bani a adunat Mihai Petre din afacerea pe care o are cu școala de dans?

Mihai Petre are o academie de dans unde ajută copiii pasionați de dansuri sportive să ajungă la nivelul dorit. Se pare că afacerea de suflet a sa și a soției dansatorului merge ca pe roate. Din ultimii cinci ani de zile, patru au fost cu un profit mare, potrivit Wowbiz.ro.

Mihai Petre, sume imense de la academia de dans

Sursa citată mai sus a aflat cât a câștigat juratul de la Românii au Talent cu ajutorul academiei sale de dans. Acesta are un club de dans sport care îi poartă numele și unde împărtășește experiența de ani de zile cu copiii pasionați de același lucru. Datele arată că în 2013, diferența de venituri și cheltuieli a ost de 43.964 lei, în 2014 de 223.712 lei, în 2015 de 252.320 lei şi în 2016 de 69.342 lei. În anul 2017, cheltuielile au fost mai mari, având un deficit de 38.075 lei. Diferența dintre venituri și celtuieli a fost de 551.263 lei, adică de aproximativ 125.000 de euro per total.

„Clubul de Dans Sportiv MIHAI PETRE, numit şi Academia de Dans a fost înființat în 2002, iar în scurt timp a reușit să devină unul dintre cele mai importante cluburi de dans sportiv din România. Încă de la început, clubul a fost condus de Mihai şi Elwira Petre, câştigători a 14 titluri de Campioni Nationali, prima pereche de dansatori profesioniști din România clasata în top 50 World Ranking List si finalişti de Cupă Europeană”, se scrie pe site-ul academiei de dans.

Cât câștigă Mihai Petre din academia sa de dans?
Cât câștigă Mihai Petre din academia sa de dans?

Mihai și Elwira, afacere de milioane

Activitatea academiei de dans a juratului de la Românii au Talent se desfășoară din 2013 prin intermediul Asociaţiei Clubul de Dan Sportiv Mihai Petre, care este o persoană juridică fără sccop patrimonial.

“Împreună cu o echipă de instructori foarte bine pregătiţi, prin activitatea lor ca antrenori, Mihai şi Elwira au format în cadrul clubului noi şi noi perechi de dansatori care au obținut rezultate remarcabile pe plan național și internațional. Clubul a organizat multe ediții ale concursului Național de dans sportiv “Romanian Open”, o competiție de referință a Federatiei Romane de Dans Sportiv”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×