Totul despre Simona Petric, dansatoarea căruia Mihai Petre i-a rupt o unghie la Românii au Talent

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/03/2019, 11:02
Totul despre Simona Petric, dansatoarea căruia Mihai Petre i-a rupt o unghie la Românii au Talent GALERIE FOTO
Totul despre Simona Petric, dansatoarea căruia Mihai Petre i-a rupt o unghie la Românii au Talent

Simona Petric a încântat publicul în ediția de vineri seară, la Românii au Talent. De asemenea, dansatoarea de salsa a uluit și juriul cu momentul său fabulos. Dat pe spate de dansul roșcatei a fost și Mihai Petre, unul dintre cei mai duri jurați. Celebrul coregraf nu a putut sta locului după ce a văzut-o pe Simona dansând, așa că a urcat pe scenă și s-a lăsat dus de val.

Totul despre Simona Petric, dansatoarea care a uluit la Românii au Talent

Acesta a prins-o bine pe dansatoare și s-a dezlănțuit alături de ea, spre bucuria tuturor oamenilor din sală, dar și a telespectatorilor așezați în fotoliile de acasă. Cu toate acestea, incidentele neplăcute și-au făcut și ele loc. După faimosul dans, Mihai Petre a declarat că a fost și neatent, așa că i-a rupt o unghie partenerei sale de dans. „Nu mi s-a părut, dar am auzit că i-am rupt o unghie. Probabil că n-am mai dansat de mult, m-am trezit și eu pe scenă și n-am știut ce am făcut acolo. Chiar îmi pare rău… Nu-mi vine să cred că i-am rupt o unghie”, a mărturisit Mihai Petre.

Cât despre atrăgătoarea roșcată, aceasta s-a născut în Cugir, România, iar în prezent trăiește în Puerto Rico. Simona este la ora actuală singura dansatoare din lume care a câștigat trei concursuri majore: Puerto Rico Salsa Open, în iulie 2011, Wrld Latin Dance Cup, în decembrie 2012, și World Salsa Summit, în februarie 2014. Concurenta de la Românii au Talent a început să danseze la vârsta de 6 ani, obținând multiple titluri naturale și internaționale la secțiunea dansuri de societate, iar la vârsta de 14 ani a continuat cu dansuri moderne și tematice.

Totul despre Simona Petric, dansatoarea căruia Mihai Petre i-a rupt o unghie la Românii au Talent
Celebrul dansator nu a putut sta locului după ce a văzut-o pe Simona dansând

„Încerc de mult să revin în țară și să împărtășesc pasiunea mea cu românii mei dragi”

„Părinții mei l-au descoperit. De mică dansam prin casă și au decis să mă înscrie la cursuri de dans în orașul natal. Dansez de la vârsta de 6 ani: am făcut dans sportiv de performanță timp de 7 ani, apoi dans modern, iar în ultimii 16 ani – salsa. Nici unul dintre părinții mei nu e dansator de profesie, însă le place amândurora să danseze”, a spus Simona Petric. Despre Românii au Talent, Simona spune că: „Încerc demult să revin în țară și să împărtășesc pasiunea mea cu românii mei dragi și, totodată, să-mi revăd familia. M-am mutat în Puerto Rico de 7 ani, iar ultima oara când am venit acasă a fost acum 5 ani.. Așa cum am menționat, anul trecut am trecut printr-o experiență pe care nu o doresc nimanui:

Puerto Rico a fost devastat de uraganul Maria, au fost momente extrem de grele, în care nu am putut lua legătura cu familia… ideea e că datorită dansului am putut reveni la punctul de plutire pe plan emoțional, eu și toate persoanele care au venit la cursuri. Pentru mine, dansul e mai mult decât o pasiune, e un stil de viață, e artă, e felul meu de a mă exprima, e un cumul de emoții care pot ajunge la inimile oamenilor și îi pot influența pozitiv… iar Românii au talent este locul perfect pentru a transmite acest mesaj și totodată e un nouă provocare pentru mine”, a povestit dansatoarea de salsa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×