”Vânătoarea de demoni” Lorraine Warren a murit. Creatorii filmului The Conjuring s-au inspirat din viața ei când au realizat celebrul film horror

Bogdan Solomon   
în Filme
20/04/2019, 13:33
”Vânătoarea de demoni” Lorraine Warren a murit. Creatorii filmului The Conjuring s-au inspirat din viața ei când au realizat celebrul film horror
A murit Lorraine Warren, cunoscută pentru activitatea sa paranormală

Doliu în lumea filmului. A încetat din viață  femeia care a inspirat una dintre cele mai îndrăgite serii de filme de la Hollywood. Este vorba despre Lorraine Warren, cunoscută pentru activitatea sa, care consta în investigarea fenomenelor paranormale.

A murit Lorraine Warren, cea care a inspirat o celebră serie de filme horror

Supranumită „Vânătoarea de demoni”, Lorraine Warren și-a dedicat cea mai parte din viață unei activități neobișnuite. Aceasta se ocupa cu cercetarea fenomenelor paranormale. Deși pentru mulți ar putea părea o nebunie, cariera sa i-a inspirat pe producătorii unei cunoscute serii de filme horror.

Mai concret, datorită vieții sale, a luat naștere fenomenul horror The Conjuring, care a ținut cu sufletul la gură fanii din întreaga lume. Lorraine a plecat dintre noi în această săptămână, liniștită și împăcată cu sine.

Lorraine Warren și-a dedicat cea mai mare parte din viață fenomenelor paranormale
Lorraine Warren și-a dedicat cea mai mare parte din viață fenomenelor paranormale

Lorraine Warren a încetat din viață. Reacția familiei

Anunțul a fost făcut de Chris Mckinnell, nepotul celei care și-a dedicat întreaga viață cercetării fenomenelor paranormale. „Noaptea trecută, bunica mea, Lorraine Warren, ne-a părăsit în liniște și pace, pentru a merge alături de dragul său Ed. Până în ultima clipă, a rămas exact așa cum o știm cu toții, veselă și zâmbitoare” , a transmis nepotul său.

Împreună cu soțul său, Ed, Lorraine forma o echipă de minune, care a devenit celebră în întreaga lume, datorită descoperirilor ce țin de domeniul paranormalului. Activitatea celor doi a servit ca sursă de inspirație pentru James Wan, creatorul celebrei francize horror The Conjuring. Actrița Vera Farmiga a fost cea care i-a dat viață în film personajului Lorraine Warren, supranumită „Vânătoarea de demoni”.

Lorraine Warren s-a născut pe 31 ianuarie 1927. Împreună cu soțul său, și-a dedicat întreaga viață fenomenelor paranormale și astfel au reușit să descopere o serie de cazuri ce au făcut înconjurul lumii, devenind ulterior surse de inspirație pentru numeroase romane de groază, dar și pentru filme ce s-au bucurat de succes în rândul împătimiților acestui gen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×