Horoscop paranormal: puterile nebănuite ale zodiilor! Taurii văd granițele, gemenii știu puterea cuvintelor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2019, 10:58
Horoscop paranormal: puterile nebănuite ale zodiilor! Taurii văd granițele, gemenii știu puterea cuvintelor GALERIE FOTO
Ce puteri paranormale au zodiile

Foarte mulți dintre noi avem obiceiul de a citi horoscopul, pentru a afla ce surprize ne-au pregătit astrele în ziua respectivă. Sau poate suntem curioși să descoperim predicțiile astrologice pe termen lung și astfel consultăm zodiacul lunar, sau chiar anual.

Horoscopul paranormal. Vezi ce puteri nebănuite are zodia ta

Horoscopul de astăzi, însă, este ceva mai special, întrucât îți vom prezenta în rândurile următoare puterile paranormale de care dispune fiecare zodie în parte. Spre exemplu, Taurii sunt capabili să vadă dincolo de orice granițe.

Pe de altă parte, Gemenii știu mereu ce trebuie să spună, pentru a avea câștig de cauză, idniferent de situație. Înarmați cu un simț al umorului extrem de ascuțit și o spontaneitate ieșită din comun, acești nativi nu încetează să-i uimească pe cei din jur.

Horoscop paranormal. Vezi ce abilități paranormale ai, în funcție de zodie
Horoscop paranormal. Vezi ce abilități paranormale ai, în funcție de zodie

Horoscop paranormal, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec sunt practic oamenii potriviți, la locurile potrivite. Nimeni și nimic nu le poate sta în cale dacă în momentul în care și-au pus în gând să atingă un obiectiv anume. De regulă, Berbecii acționează din instinct.

Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt extrem de cumpătați. Au mereu tendința de a-și trasa anumite limite, peste care nu trec nici în ruptul capului. Evită să intre în conflicte inutile, dar pe de altă parte, nu ezită să reacționeze când se simte nedreptățit.

Gemeni

Geamănul este partenerul de discuție ideal. În compania lui nu te vei plictisi niciodată. Te surprinde cu naturalețea și simțul umorului de care dă dovadă mai mereu. Găsesc întotdeauna vorbele potrivite pentru a avea câștig de cauză.

Rac

Pe acești nativi, instinctul nu-i trădează niciodată. Este principalul lor aliat, în orice situație s-ar afla. De asemenea, Racul este o persoană foarte sensibilă și devotată. Îți oferă toată încrederea și afecțiunea de care e capabil, dar își schimbă imediat comportamentul, dacă simte că i-ai înșelat așteptările.

Leu

Nativul din zodia Leului este mereu conectat la realitatea vieții înconjurătoare. Punctual și foarte disciplinat din fire, analizează foarte bine fiecare pas, înainte să acționeze. Este un excelent strateg, nu lasă nimic la voia întâmplării.

Fecioară

Fecioarele au abilitatea de a cunoaște o informație, chiar înainte ca aceasta să fie anunțată oficial. Abilitățile intelectuale de invidiat și un excelent spirit de observație fac din acești nativi aliați de nădejde, indiferent de situație.

Balanță

Nativii din Balanță au abilitatea de a citi oamenii din jur, pe care de multe ori ajunge să-i cunoască mai bine decât propria persoană. Le anticipezi fiecare mișcare, studiezi atent orice reacție, dar ai tendința de a-ți pune propriile merite într-o lumină nu tocmai favorabilă.

Scorpion

Scorpionul vede dincolo de orice „suprafață”. Nevoia permanentă de iubire îl face să știe exact dacă cineva este interesat de el ca iubit, sau doar ca prieten. Acest nativ știe exact ce trebuie să facă și să spună pentru a cuceri persoana de care se simte atras.

Vărsător

Nativul din Vărsător are abilitatea de a anticipa gândurile și mișcările celuilalt. Este un strateg înnăscut, iar aceste abilități îl ajută să obțină tot ce și-a propus. Fii foarte atent, pentru că uneori ai tendința să aluneci în manipulare.

Pești

Peștii au talentul de a observa întotdeauna imaginea de ansamblu. Știu exact cum să potrivească toate piesele de puzzle și n-au cum să dea greș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×