Valentine’s Day. 3 restaurante din București unde poți face o rezervare de ultim moment pentru o cină romantică

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 11:42
Valentine’s Day. 3 restaurante din București unde poți face o rezervare de ultim moment pentru o cină romantică
3 restaurante unde poți merge cu partenerul de Ziua Îndrăgostiților. Sursa foto: pixabay.com

Valentine’s Day este o sărbătoare cu origini americane care a intrat și în grațiile românilor care se pregătesc intens pentru acest eveniment. Tot mai multe persoane aleg să ofere cadouri și flori de Ziua Îndrăgostiților care are loc pe 14 februarie, dar se gândesc și la o cină romantică în oraș. 

3 restaurante unde îți poți duce jumătatea de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților bate la ușă, iar cuplurile aleg tot mai des să petreacă în această zi. În situația în care te gândești să-i oferi partenerului de viață o cină romantică, într-un restaurant select din Capitală, consultă lista de mai jos unde poți merge fără a avea o rezervare prealabilă sau poți face una pe ultima sută de metri.

Restaurant Xanadu. Îndrăgostiții sunt întâmplinați aici cu un pahar de șampanie, iar un meniu special pentru această zi costă 79 de lei. Atmosfera de Ziua Îndrăgostiților este întreținută de un DJ, iar muzica va pluti în aer, la fel ca dragostea.

Davvero. Reprezentanții acestei locații din sectorul 2 au realizat un decor de poveste pentru îndrăgostiți, iar atmosfera va fi completată de solista Marina Anghel. Un meniu complet poate fi achizioționat la prețul de 84 de lei, în timp ce meniul mini costă 64 de lei.

Gino’s. Restaurantul a fost gândit special pentru o cină romantică. Personalul care lucrează aici susține că localul se poate lăuda cu cel mai mare număr de cereri în căsătorie. Din meniul restaurantului nu lipsesc pastele făcute în casă și fructele de mare.

Cadouri de Valentine’s Day cu care îți vei surprinde iubita

Ziua Îndrăgostiților este un prilej de a-ți arăta iubirea pentru partenerul de viață și cum femeile adoră să primească cadouri, bărbații se chinuie să găsească unul inedit și surprinzător. Buchetele de flori, cutiile de ciocolată sau ursuleții de pluș sunt deja clasice, însă sunt și cupluri care doresc cadouri mai sofisticate.

Se știe că gusturile nu se discută, așa se face că unele doamne doresc cadouri practice și folositoare, în timp ce altele sunt mai romantice și preferă să fie impresionate. Bărbați, înarmați-vă cu nervi de oțel și dați iama în magazine pentru a achiziționa cadoul perfect pentru partenera de viață!

Cel mai surprinzător cadou de Ziua Îndrăgostiților ar putea fi o vacanță în orașul îndrăgostiților, Paris. Dacă știi că iubitei tale îi place un oraș anume și nu a ajuns acolo până acum, fă-i o surpriză și nu vei regreta absolut deloc. Trebuie doar să cumperi biletele.

Printre cadourile inedite pe care le poți oferi cadou se mai numără obiectele personalizate: căni, agende, obiecte de decor sau albume foto. Cadourile handmade sunt foarte apreciate de multă lume trebuie doar să-ți pui la bătaie imaginația și creativitatea. Spre exemplu, poți scrie bilețele de dragoste în care să fie adaugi motivele pentru care o iubești și să le ascunzi prin locuință.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×