Idei deosebite pentru Valentine`s Day: Cum să o faci să se simtă specială de Ziua Îndrăgostiților

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/02/2019, 12:37
Idei deosebite pentru Valentine`s Day: Cum să o faci să se simtă specială de Ziua Îndrăgostiților GALERIE FOTO
Idei pentru cele mai frumoase cadouri de Valentine's Day

De ziua de Valentine’s Day nu trebuie să te mai îngrijorezi pentur un cadou perfect pentru ea. Uite câteva opțiuni deosebite pentru a o face să se simtă extrem de specială. Cu toții știm că atunci când vrei neapărat să suprinzi…nu prea iese.

Dacă te-ai plictisit să-i dai flori seara, plin de emoții, sau să mergi pe stradă cu un ursuleț imens de pluș pe care l-ai căutat ore în șir, iată ceva opțiuni cu care ai surprinde-o mai ușor. Ceva mai puțin previzibil este plăcut.

Iată cele mai frumoase idei de cadouri pentru Valentine`s Day!

„Ce te-a învățat? Partenerul potrivit va fi pentru tine și un profesor. Două suflete sincronizate vor avea multe de învățat unul de la celălalt. Indiferent că sunt lecții despre iubire, profesie, economie, iertare sau oricare alt element al vieții, partenerul ideal îți va motiva mintea să se extindă și spiritul să evolueze”, o întrebare a prevăzătoarei Carmen Harra pentru alesul tău de Valentine’s Day.

Idei pentru cadoul de Valentine's Day
Idei pentru cadoul de Valentine’s Day

Trimite-i un buchet de flori la birou

E mai plăcut și pentru ea să aibă parte de gesturi romantice și dincolo de spațiul intim. Cu un buchet de flori sigur o să o faci măcar să zâmbească, majoritatea femeilor adoră florile. Dacă se întâmplă ca iubita ta să nu aprecieze florile, măcar gestul o va surprinde. De asemenea, trebuie să ai în vedere faptul că trandafirii roșii sunt deja opțiunea clară că nu știi ce flori îi plac. Dăruiește-i lalele, bujori, etc. Să nu uiți să așezi un bilețel cu un mesaj simpatic deasupra buchetului, ceva micuț și simbolic de care doar voi doi să vă prindeți.

Surpinde-o cu o cină romantică
Alege o muzică bună, ceva ce știi că-i place, pregătește ceva de mâncare sau comandă, dacă nu știi să gătești și formează o seară relaxată și intimă. Fă totul natural, doar așa va avea farmec. Dacă știi că nu îi plac lucrurile pompoase, fă totul în așa fel în cât să pară ceva foarte lejer, dar să se simtă totuși ca o seară specială.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×