Drama Valentinei Pelinel! Fratele ei a murit la 10 zile după naștere. Cum îl chema

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 12:56
Drama Valentinei Pelinel! Fratele ei a murit la 10 zile după naștere. Cum îl chema GALERIE FOTO
Drama neștiută a Valentinei Pelinel

Cu toate că Valentina Pelinel este mereu cu zâmbetul pe buze, ascunde o dramă. Fratele ei a murit la 10 zile după naștere, din cauza unor probleme. Micuțul nu a apucat să fie botezat, dar se născuse înainte de Crăciun, așa că pentru toată lumea el era Cristian.

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile și a murit. Și eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoții și cu mine.

Drama Valentinei Pelinel

Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, a povestit vedeta, afectată de această tragedie din familia sa.

Drama Valentinei Pelinel! Fratele ei a murit la 10 zile după naștere. Cum îl chema
Valentina Pelinel, alături de fiul ei, Milan

De altfel, fostul model nu trece nici acum printr-o perioadă foarte bună, dat fiind faptul că soțul ei a ajuns din nou la închisoare. Însă, nu numai Valentina este plină de regrete, ci și soțul ei. Omul de afaceri este supărat că a lăsat-o singură tocmai când se pregătește să aducă pe lume două fetițe gemene. Necazul s-a abătut asupra lui, nesperând ca după patru ani petrecuți după gratii să ajungă din nou acolo.

Drama Valentinei Pelinel! Fratele ei a murit la 10 zile după naștere. Cum îl chema
Fostul model nu trece nici acum printr-o perioadă foarte bună, dat fiind faptul că soțul ei a ajuns din nou la închisoare

„Au fost patru ani şi trei luni de sacrificii. După această perioadă, o să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie, pentru că să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Patru ani şi trei luni… chiar dacă par neschimbat în exterior, în interior trăiesc multe frământări”, a spus Borcea la ieșirea din închisoarea de la Jilava, pe data de 2 iulie 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×