Valentina Pelinel, pozele pe care Cristi Borcea le-ar vrea şterse. Cum se fotografia în America, înainte de căsătorie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/01/2019, 10:32
Valentina Pelinel, pozele pe care Cristi Borcea le-ar vrea şterse. Cum se fotografia în America, înainte de căsătorie GALERIE FOTO

Valentina Pelinel se iubește de ceva vreme cu Cristi Borcea, însă până când au ajuns în acest moment, fotomodelul a avut relații cu mai mulți bărbați și a trecut prin mai multe locuri. De mică, viața sa a început să se schimbe tot încercând să intre în lumea modei, lucru complicat atunci. Valentina a plecat, grație unui concurs de frumusețe, în Statele Unite, acolo unde a primit oferta de a lucra permanent.

În primele luni, fotomodelul a recunoscut că a dus-o greu, încercând să trăiască din banii primiți în avans de la agenția care a crezut în steaua ei. ” Pentru a reuși, trebuie să privești moda ca pe o meserie serioasă. Este o lue în care unele fete apar, strălucesc și dispar peste noapte. Frumusețea nu este suficientă în lumea modei și în mod sigur este nevoie și de noroc”, a declarat Valentina, conform evz.ro.

Cristi Borcea ar vrea să șteargă aceste poze cu Valentina Pelinel

”Este relativ ușor să ajungi pe coperta unei reviste, mai ales că foarte multe dintre acestea nu plătesc aparițiile. Cu adevărat greu este să ajungi să fii bine plătită, ca să te poți realiza financiar”, a mai spus fotomodelul.

Acum, în viața sa s-au produs multe schimbări. Are deja un copil cu Cristi Borcea, pe Milan, și mai urmează încă doi. ”Cu Milan a fost o sarcină extrem de uşoară, nici acum nu e extrem de grea având în vedere ca sunt gemeni. Îmi e mai greu… mă mişc mai greu… am avut ceva dureri de spate, am avut o perioadă scurtă de arsuri.

Valentina Pelinel, pozele pe care Cristi Borcea le-ar vrea şterse. Cum se fotografia în America, înainte de căsătorie
Valentina Pelinel are deja un copil cu Borcea și mai urmează încă doi

Sunt elemente noi pe care nu le-am experimentat în sarcina cu Milan… din câte am auzit ar trebui să fiu mulţumită, norocoasă şi să fiu binecuvântată. (…). Am pus minim 15 kg. Încerc să mă cântăresc mai rar, că pe ultima sută cântarul se accelerează, dar și la Milan am luat 26 de kilograme. Nu mă credea nimeni”, a declarat în urmă cu ceva timp vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×