Valentina Pelinel a petrecut Revelionul la munte. Cum a apărut pe pârtie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/01/2019, 08:44
Valentina Pelinel a petrecut Revelionul la munte. Cum a apărut pe pârtie
Valentina Pelinel, poze din vacanța de sărbători

Valentina Pelinel, viitoare mămică de gemeni, a ales să petreacă sărbătorile de iarnă în țară. Soția lui Cristi Borcea s-a distrat de minune alături de o gașcă mare de prieteni, în Poiana Brașov.

Graviduța se bucură acum de ultimele momente din cea de-a doua sarcină, astfel că toată dragostea venită de la cei din jurul său, s-a năpustit asupra sa. Viitoarea mămică de gemeni s-a bucurat de toată atenția prietenilor și familiei.

Valentina Pelinel, vacanță de vis, la Poiana Brașov

Valentina Pelinel s-a distrat de minune în țară, de sărbători. Fostul model a fost alături de prieteni și familie într-o vacanță de sărbători la Poiana Brașov.

Valentina Pelinel împreună cu fiul său, Milan
Valentina Pelinel împreună cu fiul său, Milan

Soția lui Cristi Borcea a fost destul de activă în mediul online, astfel că a postat fanilor fotografii cu ea, prietenii săi, dar și cu micuțul Milan, primul său copil.

Valentina Pelinel alături de familie și prieteni
Valentina Pelinel alături de familie și prieteni

Valentina Pelinel, însărcinată cu gemeni

„E adevărat, sunt însărcinată! Da, vom avea gemeni”,a declarat chiar aceasta, pentru www.spynews.ro. Soțul fostului model are 7 copii cu 4 femei. Aceștia au vârste cuprinse între 20 și 2 ani. rima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit 3 copii: Patrick (20 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (14 ani. A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) şi Gloria (4 ani).

Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este băieţelul lui şi al Valentinei Pelinel, Milan Cristian (2 ani). Cristi Borcea are grijă de toţi cei 7 copii, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură traiul. „Valentina nu vrea să vorbească despre asta. Îşi doreşte foarte mult să îi facă o surioară lui Milan. Deocamdată aşteaptă nişte analize şi va confirma ea dacă este cazul. Cel mai bine ar fi să vorbească ea despre aceste momente, nu prietenii”, a declarat Cristi Borcea, pentru Click, înainte de a conforma sarcina gemelară pe care o poartă Valentina Pelinel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×