Valentina Pelinel, mesaj emoționant de 8 Martie, alături de copiii săi! Ce a postat soția lui Cristi Borcea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/03/2019, 12:50
Valentina Pelinel, mesaj emoționant de 8 Martie, alături de copiii săi! Ce a postat soția lui Cristi Borcea
Mesajul emoționant al Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel a transmis un mesaj emoționant de 8 Martie. Soția lui Cristi Borcea a publicat prima imagine cu gemenele sale, iar fotografia i-a înduioșat pe fani. Aceștia i-au transmis frumoasei vedete numai gânduri bune.

Valentina Pelinel și-a emoționat fanii de 8 Martie.

Primăvara a venit cum nu se putea mai bine pentru Valentina Pelinel. Pe 1 Martie, soția fostulului acționar majoritar al clubului Dinamo, Cristi Borcea, a adus pe lume o pereche de gemene, pe nume Indira și Rania.

Devenită mămică pentru a doua oară, vedeta nu-și mai încape în piele de fericire. Cu ocazia zilei de 8 Martie, Valentina a făcut publică prima imagine cu fetele sale. Frumoasa mămică sărbătorește Ziua Femeii alături de copiii săi, cei patru fiind suprinși într-o ipostază emoționantă.

Fotografia emoționantă publicată de Valentina Pelinel
Fotografia emoționantă publicată de Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, prima imagine alături de fiicele sale

Mânuțele lui Milan, ale Valentinei, dar și cele ale gemenelor Indira și Rania, au fost surprinse într-o fotografie emoționantă. Vedeta nu a rezistat tentației de a împărtăși cu fanii săi frumoasa imagine, așa că a postat-o pe o rețea de socializare.

La multi ani ❤? #Milan #Indira #Rania” , este mesajul care însoțește fotografia publicată de Valentina Pelinel pe contul său de Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Prietenii virtuali i-au dat zeci de like-uri și mesaje cu urări și gânduri bune.

Deși se află la închisoare, unde execută o pedeapsă de 5 ani dictată în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, Cristi Borcea este cu gândul la soția și copiii săi. Cu ocazia zilei de 8 Martie, fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București a dat ordin ca locuința familiei să fie umplută cu trndafiri roșii și albi.

În același dosar care vizează retrocedările ilegale de terenuri a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, acesta primind o pedeapsî de 9 ani cu executare. Nici Dragoș Săvulescu, fost acționat al clubului Dinamo, nu a scăpat de condamnare în acest caz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×