Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent, a venit la Cânta Acum cu Mine! Loredana Groza, impresionată

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/03/2019, 21:50
Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent, a venit la Cânta Acum cu Mine! Loredana Groza, impresionată GALERIE FOTO
Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent, a venit la Cânta Acum cu Mine!

Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent, a venit la Cântă Acum cu Mine și a impresionat cei 100 de jurați cu prestația sa, în special pe liderul lor, Loredana Groza. Acesta a interpretat celebra piesă a celor de la Cargo, ”Dacă ploaia s-ar opri”. Din păcate, sunt 100 de oameni în juriu care îți pot găsi nod în papură, așa că se pare că lui Dinu i-a scăpat un mic detaliu. „Sunt convinsă că nota aia l-ar fi atacat direct în plex și pe Milu”, a spus Loredana.

Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent, a venit la Cântă Acum cu Mine

Bărbatul a impresionat și acum la fel cum a făcut-o și la concursul de talente, unde a participat în urmă cu câțiva ani. Valentin Dinu s-a căsătorit la 19 ani, iar la scurt timp a venit pe lume și băiețelul lui, Dragoș Andrei. ”Locuim în casa socrilor că nu ne putem permite să plătim chirie. Mi-aş dori foarte mult să le pot cumpăra o casă”, a povestit Dinu, cu câțiva ani în urmă.

Chiar dacă nu are studii muzicale, acesta a exersat acasă, împreună cu mama sa, care a absolvit liceul de muzică. Valentin a ajuns pe scena de la show-ul Românii au Talent, unde a impresionat-o până la lacrimi pe Andra.

Valentin Dinu, spălătorul de mașini de la Românii au Talent, a venit la Cânta Acum cu Mine! Loredana Groza, impresionată
Valentin Dinu a ridicat cei 100 de jurați în picioare

Cântă Acum cu Mine este show-ul propus de PRO TV pentru această primăvară

Emisiunea a debutat în seara de duminică, 3 martie, pe PRO TV. Aceasta este prezentată de Cabral, iar noutatea ei constă în faptul că în juriu nu sunt 3, nu sunt 4, ci 100 de oameni. Liderul lor este binecunoscuta interpretă de muzică ușoară Loredana Groza, care s-a declarat întântată de noua sa postură. „Fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin momentul creat si vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el.

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro. Indiferent de genul muzical pe care-l poate cânta, concurentul are o singură țintă: să-i facă pe cei 100 de specialiști să cânte alături de tine, iar o țară întreagă să vibreze”, au anunțat reprezentanții PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×