Cine e Cătălina Antal, prima concurenta de la Cânta Acum cu Mine care i-a ridicat pe cei 100 de jurați in picioare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 21:22
Cine e Cătălina Antal, prima concurenta de la Cânta Acum cu Mine care i-a ridicat pe cei 100 de jurați in picioare GALERIE FOTO
Cine e Cătălina Antal, prima concurenta de la Cânta acum cu mine care i-a ridicat pe cei 100 de jurați in picioare

Concursul muzical Cântă Acum cu Mine a început duminică, 3 martie. Mult așteptatul concurs propus de PRO TV pentru această primăvară a debutat cu Cătălina Antal. Aceasta a fost cea care a și ridicat de pe scaune cei 100 de jurați. Una dintre prezențele nonconformiste ale show-ului a uluit cu vocea sa. Îmbrăcată lejer, într-o cămașă largă și o pereche de blugi, a impresionat jurații și publicul.

Cătălina Antal, prima concurentă de la Cântă Acum cu Mine, i-a ridicat pe cei 100 de jurați în picioare

Emisiunea a debutat în această seară, iar gazdă îi va fi Cabral, în timp ce juriul format din 100 de membri va fi condus de Loredana Groza. „Fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin momentul creat si vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el.

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro.

Cine e Cătălina Antal, prima concurenta de la Cânta acum cu mine care i-a ridicat pe cei 100 de jurați in picioare
Artista a ridicat de pe scaune cei 100 de jurați duri ai show-ului, inclusiv pe liderul lor, Loredana Groza

Cântă Acum cu Mine este show-ul fabulos propus de PRO TV pentru această primăvară

Indiferent de genul muzical pe care-l poate cânta, concurentul are o singură țintă: să-i facă pe cei 100 de specialiști să cânte alături de tine, iar o țară întreagă să vibreze. Loredana este un artist complex cu vastă experiență în muzică și televiziune.

Plină de energie, cu o capacitate incredibilă de reinventare și cu un glas inconfundabil, după 30 de ani de carieră, 21 de albume și zeci de single-uri lansate, Loredana este acum căpitanul celor 100 de muzicieni ai show-ul Cântă acum cu mine”, anunță reprezentanții PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×