Cântă acum cu mine, cea mai nouă emisiune de la Pro TV, prezentată de Cabral! Loredana Groza, printre cei 100 de jurați

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/03/2019, 14:59
Cântă acum cu mine, cea mai nouă emisiune de la Pro TV, prezentată de Cabral! Loredana Groza, printre cei 100 de jurați GALERIE FOTO
„Canta cu mine” debuteaza duminica, 3 martie, la Pro TV

Dumină seara, 3 martie, se dă startul noului show de televiziune „Cântă cu mine”, de la Pro Tv! Concurenții vor avea de impresionat nu unu, nu doi jurați, ci …100! Spectacolul va fi prezentat de Cabral, iar juriul va fi condus de nimeni alta decât Loredana Groza!

Cântă cu mine, show-ul cu cel mai spectaculos juriu din toată industria de televiziune

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro!

#Cei100 specialiști din industria muzicală au fost invitați să vizioneze în avans prima ediție „Cântă acum cu mine”, iar la final aceștia au vorbit în exclusivitate la ce să ne așteptăm de la show-ul care va debuta duminică, de la ora 20:00, pe Pro Tv!

Canta cu mine duminica 3 martie
Show-ul „Canta cu mine” de duminica, 3 martie, va avea cel mai numeros juriu

Ce au spus jurații emisiunii „Cântă cu mine”

„Am retrăit la 100% mai mult, ce-am trăit în platou”, a spus pianista și compozitoarea Lili Davies, care a pariticipat și în Marea Britanie la același format, dar sub denumirea „All Together Now”.

„Am plâns din nou…pentru că, de fiecare dată când revăd imaginile retrăiesc aceleași emoții și mi-e dor să mai fac asta o dată. Aș mai face acest lucru de 10 ori” , a adăugat Dj. Harra.

„Eu, sincer, îți spun, deci de-abia aștept să înceapă odată emisiunea. Nu mai rezist! Adică, ce-mi place foarte mult să văd, ce mi-a plăcut astăzi să văd că edit-ul reușește să transmită mai departe, cumva, emoția și vibrația de acolo, din platou”, a comentat solitstul reggae Mistah White.

100 de muzicieni care formează cel mai exigent juriu văzut vreodată într-un show de televiziune întâlnesc pentru prima dată concurenții „Cântă acum cu mine”, duminică, 3 martie, de la ora 20:00, la PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×