Loredana Groza și show-ul ”Cântă acum cu mine” de la PRO TV, la bătaie cu Exatlon și Asia Express

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/02/2019, 19:14
Loredana Groza și show-ul ”Cântă acum cu mine” de la PRO TV, la bătaie cu Exatlon și Asia Express GALERIE FOTO
Bătălie aprigă în audiențe de la începerea show-ului Loredanei Groza! Asia Express și Exatlon sunt în pericol?

Show-ul Loredanei Groza, „Cântă acum cu mine” este în plină bătălie cu unele din cele mai urmărite emisiuni de la moment, Asia Express și Exatlon. Cine va fi fruntașul în audiențe? Loredana aduce un nou format în România, unde va fi prezent un juriu de nu mai puțin de 100 de persoane. „Cântă acum cu mine” este realizat după bazele unui format internațional și va debuta în cursul zilei de 3 martie, de la orele 20:00, conform anunțului oficial al trustului PRO TV.

„Cântă acum cu mine este un show revoluționar datorită formatului. În acest show nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului, entertainerului care să aibă emoție, carismă, voce, talent. Pe scurt, trebuie să aibă toate ingredientele pe care publicul și le dorește atunci când cumpără un bilet la un spectacol și vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet!”, a specificat cea de la cârma noului proiect.

Loredan Groza, bătălie în audiențe cu Asia Express și Exatlon?

Show-ul Loredanei Groza, care aduce un format unic în România, va începe pe data de 3 martie. Deja se fac primele presupuneri despre ce emisiune va aduce adiențele maxime. Oare Asia Express și Exatlon sunt în pericol? „Cântă acum cu mine e un show surprinzător, vesel. Se râde mult, se cântă și mai mult. În emisiune sunt 100 de specialiști din zona muzicală, oameni care știu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe un juriu din 3, 4 sau 5 jurați… Aici avem 100! 100 de păreri, 100 de așteptări, 100 de idei. Sunt greu de mulțumit, greu de convins, dar și dacă reușești, cei 50.000 de euro sunt ai tăi!”, a spus Cabral, a doua gazdă a show-ului, despre noua emisiunie.

Imagini din culisele show-ului
Imagini din culisele show-ului „Cântă acum cu mine”

„Cântă acum cu mine” („All together now”) este un format TV internațional, în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni-juraţi să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×