Loredana Groza, criticată chiar înainte să înceapă „Cântă acum cu mine”, de la Pro TV: „Eşti vulgară”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/03/2019, 16:35
Loredana Groza, criticată chiar înainte să înceapă „Cântă acum cu mine”, de la Pro TV: „Eşti vulgară” GALERIE FOTO
Loredana Groza, criticată chiar înainte să înceapă "Cântă acum cu mine", de la Pro TV

Loredana Groza a fost criticată de fani chiar înainte să înceapă emisiunea ”Cântă acum cu mine”, acolo unde va fi în fruntea juriului. E drept că vedeta adoptă ținute provocatoare, însă de aceasta dată a purtat un decolteu mult prea generos. Drept urmare, admiratorii ei au fost cam duri și i-au recomandat cântăreței să se acopere. Mai mult, unii dintre ei au pus sub semnul întrebării decolteul vedetei, spunând că pare o nouă achiziție.

Loredana Groza, criticată chiar înainte să înceapă ”Cântă acum cu mine”

Te-ai tunat frate…wow!/ Prea decoltată. Înțeleg că ai ce arăta, însă să ținem cont și de vârstă. Nu zic să te înfășori până la gură, însă așa mi se pare puțin vulgar. Sorry Lori”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Dar aceasta nu ar fi singura situație când Loredana impresionează cu ținutele sale provocatoare. Învitată în platoul „La Măruță„, de la PRO TV, aceasta a venit purtat o vestimentație care a lăsat pe toată lumea fără cuvinte.

Loredana Groza, criticată chiar înainte să înceapă
Admiratorii ei au fost cam duri și i-au recomandat cântăreței să se acopere

Lori șochează din ce în ce mai des cu ținutele sale provocatoare

Cel care și-a exprimat însă uluirea a fost chiar Măruță, spunându-i: „Nu mă pot uita în ochii tăi! Nu știu dacă pot să leg o frază așa cap – coadă, te rog să începi tu să spui. Te rog să treci în fiecare zi pe la noi, pe aici”, a spus Cătălin Măruță când a văzut cum a venit îmbrăcată Loredana Groza.

Loredana Groza, criticată chiar înainte să înceapă
Loredana Groza, alături de fiica sa

De altfel, aceasta a fost și una dintre dorințele artistei pe care și le-a pus la început de ani: să devină exuberantă. „Planul meu pentru noul an este că nu am nici un plan. O să îmbrățișez viața așa cum vine, stând în moment și lăsând magicul să se întâmple..O să slăbesc atașamentul de orice, de corpul meu, de emoțiile, de gândurile mele să devin exuberantă. Eu sunt viață ? dragoste & grație❤”, a scris Loredana pe contul personal de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×