Cântă Acum cu Mine Live Stream Online pe PRO TV. Vezi prima ediția a emisiunii!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2019, 18:20
Cântă Acum cu Mine Live Stream Online pe PRO TV. Vezi prima ediția a emisiunii! GALERIE FOTO
Se dă startului show-ului difuat de Pro TV

În această seară, de la ora 20:00 se dă startul show-ului Cântă acum cu mine, mult așteptata producție pe care  PRO TV o propune pentru primăvară. La prima vedere pare un concurs de talente obișnuit, însă noutatea este dată de prezența unui număr de 100 de jurați.

Cântă Acum cu Mine Live Stream Online pe Pro TV, duminică, 3 martie

Emisiunea va fi prezentată de Cabral, în timp ce juriul format din 100 de membri va fi condus de Loredana Groza, binecunoscuta interpretă de muzică ușoară. Se anunță un show pe cinste, cu care postul din Pache Protopopescu își propune să cucerească serile de duminică.

Cântă acum cu mine (All Together Now) este singurul show de muzică și entertainment cu 100 de muzicieni, un spectacol grandios cu o premisă foarte simplă: cântă, implică-te, și ești parte din show” , se arată în descrierea publicată pe site-ul oficial al emisiunii.

În această seară debutează Cântă Acum cu Mine
În această seară debutează Cântă Acum cu Mine

Vezi Live Video emisiunea Cântă Acum cu Mine pe STIRIMONDENE

„Fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin momentul creat si vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro. Indiferent de genul muzical pe care-l poate cânta, concurentul are o singură țintă: să-i facă pe cei 100 de specialiști să cânte alături de tine, iar o țară întreagă să vibreze.”

Loredana este un artist complex cu vastă experiență în muzică și televiziune. Plină de energie, cu o capacitate incredibilă de reinventare și cu un glas inconfundabil, după 30 de ani de carieră, 21 de albume și zeci de single-uri lansate, Loredana este acum căpitanul celor 100 de muzicieni ai show-ul Cântă acum cu mine” , anunță reprezentanții Pro TV.

De asemenea, „Cabral, prezentatorul show-ului Cântă acum cu mine, va fi liantul dintre concurenți și cei 100 de specialisti in muzica. Carismatic și cu o doză consistentă de umor, el va încerca să afle ce se ascunde în spatele deciziei fiecăruia, de ce a ales, sau nu, să cânte alături de un concurent”. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×