Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, trece prin momente dificile. A rămas singură cu trei fete

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
29/01/2020, 18:27
Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, trece prin momente dificile. A rămas singură cu trei fete
Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, trece prin momente dificile. A rămas singură cu trei fete. Sursa foto: Hepta

Vestea confrom căreia Kobe Bryant și una dintre fetele sale de doar 13 ani și-au pierdut viața în urma prăbușirii elicopterului în care se aflau a venit ca un trăznet pentru soția sa, Vanessa. Acum, văduva jucătorului de baschet trebuie să aibă grijă singură de cele trei fete.

Kobe Bryant și Gianna, una dintre fetele sale, au decedat în urma unui accident aviatic

Vanesa și-a pierdut soțul, pe celebrul jucător de baschet Kobe Bryant, și una dintre fete, Gianna, în urma unui accident de elicopter duminică seara, însă încearcă, pe cât posibil, să rămână puternică pentru cele trei fetițe care i-au rămas, informează ProTV.

Kobe Bryan și Vanessa și-au unit destinele în aprilie 2011, când el avea 22 de ani, iar ea 18 ani, dar nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit tragic pentru povestea lor de iubire.

Cei doi avea împreună patru copii: Gianna (13 ani), care a dececat alături de tatăl ei în accidentul aviatic, Natalia (17 ani), Bianka (3 ani) și Capri (de doar 7 luni).

”Este o perioadă devastatoare pentru Vanessa și întreaga ei familie”, a declarat o sursă apropiată de văduva jucătorului de baschet pentru revista People.

Văduva lui Kobe Bryant, Vanessa, a rămas singură cu trei fete

”Vanessa nu poate să termine o propoziție fără să plângă. Este complet devastată și nu abia se mai ridică din pat dimineața. Dar se străduiește să rămână puternică pentru ceilalți copii”, a mai precizat sursa respectivă.

Povestea dintre Kobe Bryan și Vanessa a fost una demnă de scenariul unui film. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani, în 1999, pe vremea când ea avea doar 17 ani, iar după numai șase luni s-au și logodit.

În anul în care se năștea prima lor fetiță, în 2003 mai exact, Kobe Bryant  a fost arestat sub suspiciunea de atac sexual asupra unei tinere de 19 ani, într-un hotel de Colorado.

Situația s-a complicat și mai mult după retragerea acuzațiilor. Atunci, Vanessa a stat lângă soțul ei în cadrul unei conferințe de presă și l-a ascultat pe acesta cum a spus că actul sexual a fost consensual, mărturisind întregii lumi că a înșelat-o.

”Tu ești coloana mea vertebrală. Ești binecuvântarea mea. Ești o parte din inima mea. Tu ești aerul pe care-l respir”, a declarat atunci Kobe Bryant, cu ochii în lacrimi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×