Vă amintiți de ”Supernanny” Irina Petrea? Iată cum a ajuns să arate, după ce a trecut prin drama vieții ei

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/12/2018, 11:37
Vă amintiți de ”Supernanny” Irina Petrea? Iată cum a ajuns să arate, după ce a trecut prin drama vieții ei GALERIE FOTO
Iată cum mai arată viața Irinei Petrea, Supernanny!

Mulți și-o amintesc pe Irina Petrea în rolul de ”Supernanny” și de cum reușea să găsească opțiunile cele mai bune pentru a educa frumos un copil și de a-l face ascultător doar cu vorbe bune, dar mulți nu știu drama prin care a fost nevoită să treacă. A sfătuit nenumărați părinți și și-a dăruit viața pentru a înțelege copiii și acțiunile lor, dar chiar ea nu a putut face unul, oricât de mult și-ar fi dorit.

Iată cum a ajuns să arate și cum mai este viața lui ”Supernanny”. Cum mai arată doica micuților și cum mai este viața ei? “Sotul meu are un copil, din acest punct de vedere nu pot spune ca nu avem. Inca nu am renuntat la idee, renunti numai la ceea ce e clar o imposibiltate fizica, la ideea de a avea mostenitori proprii, la asta da, trebuie sa renunti din clipa cand iti arata clar pe analize.“

 Cum mai arată ”Supernanny” Irina Petrea?

Pedagogul Irina Petrea este una dintre cele mai cunoscute în ale educației pentru copiii năzdrăvani. Se pare că aceasta empatiza foarte bine cu sufletul și dramele ascunse ale celor mici, astfel că știa cum să abordeze situația și să îi facă și pei cei mai răutăcioși copii să asculte de ea.

Supernanny, ce mai iubită doică
Supernanny, cea mai iubită doică

Din păcate, experiența, dorința și iubirea pentru cei mici a rămas asuprită asupra copiiilor din emisiunile de televiziune, pentru că  ”Supernanny” Irina Petrea nu a putut rămâne însărcinată.  Din păcate, vedeta a avut un diagnostic tragic de la medici. Aceștia i-au spus că suferă de infertilitate primară, adică nu poate rămâne însărcinată. Irina Petrea și-a acceptat soarta și a vorbit de câteva ori despre situația în care se află. ”Supernanny” a afirmat că a reușit să treacă peste, potrivit Cancan.

Declarațiile Irinei Petrea despre infertilitate

“M-am obisnuit cu asta, am trecut peste! Pur si simplu sufar de ceea ce sufera o multime de alte femei, de infertilitate primara, doar ca nu am stiut. Cand am vazut ca nu raman gravida, m-am intrebat oare de ce? Apoi facand tot felul de analize am constatat ca sufar de acest lucru si nu se poate face nimic.

Supernanny, ce mai iubită doică
Supernanny, ce mai iubită doică

M-am gandit sa adopt un copil, dar pentru asta trebuie sa fii ambii parteneri de accord…, iar acest subiect a ramas suspendat deocamdata. Nu am putut sa ne punem de accord cu privire la acest subiect si am lasat-o asa, pentru ca e mai bine sa raman echilibrata decat sa ma tulbur cu o gramada de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am facut nicio drama din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, pana la urma trebuie sa accepti ceea ce nu poti sa schimbi”, a dezvăluit  ”Supernanny” Irina Petrea pentru Cancan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×