Vă amintiți de actorul Ovidiu Cuncea? Acum a ajuns diacon în biserică. Iată cum arată în straie preoțești

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 15:12
Vă amintiți de actorul Ovidiu Cuncea? Acum a ajuns diacon în biserică. Iată cum arată în straie preoțești GALERIE FOTO
Vă amintiți de actorul Ovidiu Cuncea? Acum a ajuns diacon în biserică

Ovidiu Cuncea, cunoscut și rămas în memoria oamenilor datorită emisiunii „Ciao Darwin”, unde făcea echipă cu Dan Negru și Roxana Ionescu, nu mai e de mulți ani showman. Acesta a luat calea bisericii, iar acum este diacon. Partenerul lui Negru nu mai apare deloc în show-uri televizate, însă a păstrat actoria în viața sa, jucând în continuare la Teatrul Național București.

Actorul Ovidiu Cuncea a ajuns diacon în biserică

Mai mult, acesta este regizor și pentru spectacolele de copii. Prezentatorul a vorbit despre cum și-a ales vocația într-un interviu acordat exquis.ro. Totul s-a întâmplat la mormântul lui Arsenie Boca, moment în care a primit semn divin.

Un alt semn s-a aprins în inima lui înainte de ziua hirotonirii lui ca diacon, în Grecia, când Maica Domnului i s-a arătat și i-a vorbit. De altfel, nici actorul nu s-ar fi gândit vreodată că va urma acest drum. ”Nu mă gândeam vreodată că o să fiu diacon, asta nu o alegi tu…Asta îți este dăruit”, a spus Ovidiu Cuncea.

Vă amintiți de actorul Ovidiu Cuncea? Acum a ajuns diacon în biserică. Iată cum arată în straie preoțești
Partenerul lui Negru nu mai apare deloc în show-uri televizate, însă a păstrat actoria în viața sa

Fostul prezentator TV ar vrea să se retragă într-un loc uitat de lume

Cât despre cum îmbină actoria cu religia, spune că atunci când este pe scenă, alege tot timpul roluri care să fie pe placul lui Dumnezeu. Totodată, acesta a vorbit și despre faptul că trupul omului este trecător pe Pământ. „Trupul se degradează, iar sufletul se înnobilează. E pe dos oarecum, cu cât înaintăm în viaţă, cu atât ne rafinăm. Doar dacă suntem nişte idioţi.Dar cred că şi idioţii,aceia din roman, idiotul frumos tot rafinează ceva”, a spus diaconul.

Vă amintiți de actorul Ovidiu Cuncea? Acum a ajuns diacon în biserică. Iată cum arată în straie preoțești
Ovidiu Cuncea, cunoscut și rămas în memoria oamenilor datorită emisiunii „Ciao Darwin”, nu mai e de mult un showman

Actorul a mai dezvăluit și că ar fi avut în gând să se retragă într-un sat uitat de lume. Acum slujește la mai multe biserici, este primit cu drag de preoții parohi, dar ar vrea să-și petreacă viața preoțească într-un sat uitat de lume, doar că duhovnicul și ierarhii îi spun să rămână în teatru, susținând că acolo are misiunea mai mare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×