Rareș Bogdan, în lacrimi la conferința de presă PNL. Discursul plin de emoție a fostului prezentator TV. VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 19:16
Rareș Bogdan, în lacrimi la conferința de presă PNL. Discursul plin de emoție a fostului prezentator TV. VIDEO
Rareș Bogdan, alături de liderul PNL, Ludovic Orban

Rareș Bogdan intră în politică. Prezentatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV va candida la alegerile europarlamentare din 2020, fiind chiar primul pe listele Partidului Național Liberal. La conferința de presă în care s-a făcut anunțul, Rareș Bogdan nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Rareș Bogdan, emoționat până la lacrimi în conferința de presă a PNL

Fostul jurnalist a declarat joi, la Parlament, că decizia de a abandona cariera de jurnalism pentru a candida la alegerile europarlamentare alături de PNL a fost cea mai grea din viața sa și că s-a consultat cu familia fostului lider liberal Mircea Ionescu Quintus înainte de a da un răspuns final.

Voi rămâne același, mă voi bate pentru libertatea presei si a cuvaântului. Mulțumesc colegilor mei de la Realitatea TV. Îi mulțumesc lui Cozmin pentru cei 6 ani si șansele pe care mi le-a dat și sper să găsească un înlocuitor mai bun decât mine. Părăsesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din această viață. Urmează o nouă etapă, sper să am acelați succes ca în presă. Cuvântul decisiv în decizia mea l-a avut o doamnă, știe că o salut, iar din ceruri se uită soțul ei. Ultimul telefon înainte de a lua decizia a fost cu soția fostului președinte PNL Mircea Ionescu Quintus. Nu putem abandona România in brațele PSD”  , a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan pleacă din presă pentru a intra în politică
Rareș Bogdan pleacă din presă pentru a intra în politică

Rareș Bogdan, mesaj pentru Crin Antonescu: „Îl invit să ni se alăture”

De asemenea, Rareș Bogdan a ținut să-i transmită un mesaj și fostului lider al partidului Național Liberal, Crin Antonescu, pe care îl așteaptă să se implice în campanie. „Îl invit pe Crin Antonescu să ni se alăture”.

La finalul conferinței în care s-a făcut anunțul intrării sale în politică, din postura de principal candidat pe listele PNL pentru alegerile europarlamentare de anul trecut, Rareș Bogdan a reluat ideea că se desparte cu greu de viața de jurnalist, moment în care nu și-a mai putut controla lacrimile.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×