Cine va prezenta Jocuri de Putere în locul lui Rareș Bogdan, la Realitatea TV

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 14:28
Cine va prezenta Jocuri de Putere în locul lui Rareș Bogdan, la Realitatea TV
Claudiu Popa va prezenta Jocuri de Putere în locul lui Rareș Bogdan

După disputa discutată zilele trecute, toți se întreabă acum cine va prezenta în locul lui Rareș Bogdan Jocuri de Putere la Realitatea TV. Incidentul de zilele trecute a făcut ravagii nu numai pe micile ecrane, ci și în presă. Pe scurt, realizatorul de televiziune Rareș Bogdan a fost suspendat de la Realitatea TV. Acesta a cerut, în cadrul emisiunii ”Jocuri de Putere”, de marți, 20 noiembrie, demisia directorului Realitatea TV Edward Pastia.

Gestul moderatorului a venit în urma faptului că Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au fost primiți ca invitați în cadrul emisiunii sale. Unul dintre patronii postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a făcut, ulterior, câteva declarații legate de misterul zilei de marți, dar și despre misterul suspendării realizatorului de televiziune. Conform libertatea.ro, acesta a precizat, ieri, 21 noiembrie, că suspendarea realizatorului este una temporară.

”Rareș Bogdan a făcut o boacănă, impardonabilă pentru cei 400 de colegi ai săi, dar e suspendat temporar, pentru două zile. Joi seară sau vineri dimineață(22 sau 23 noiembrie-n.r.)voi avea o discuție cu el și vom lămuri lucrurile. Abia atunci, voi lua o decizie definitivă. Problema e că nu m-a criticat pe mine sau pe Marcel, ci postul. Dacă n-a știu să-și ceară scuze, în această dimineață…”, a declarat Cozmin Gușă.

Însă, se pare că locul realizatorului va fi ocupat de cineva, căci, din spusele lui Cozmin Gușă, Rareș Bogdan nu va intra deocamdată pe post. ”O să am o discuție cu Rareș Bogdan diseară sau mâine. Deocamdată nu intră pe post pentru că nu vrea redacția. Conducerea editorială nu poate trece peste incidentul de aseară și eu îi dau dreptate. Cum poți să zici să fie dat afară diretorul stației, care nu a greșit cu nimic? Acum plec la Cluj și apoi voi discuta cu Rareș Bogdan, voi vedea ce își asumă din greșeli”, a spus Cozmin Gușă, unul dintre patronii postului Realitatea TV.

În locul lui Rareș Bogdan, la ”Jocuri de Putere”, vine Claudiu Popa

cine va prezenta Jocuri de Putere, la realitatea tv, in locul lui rares bogdan
Claudiu Popa va prezenta Jocuri de Putere în locul lui Rareș Bogdan

Potrivit declarațiilor oferite pentru HotNews, Cozmin Gușă a dezvăluit că în această seară și mâine seară emisiunea va fi prezentată de Claudiu Popa. ”În această seară și mâine seară emisiunea „Jocuri de putere” va fi realizată de Claudiu Popa, care revine după ce DIICOT a decis că am avut dreptate când am spus că el nu a greșit cu nimic”, a completat Cozmin Gușă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×