Horia Brenciu, anunț despre plecarea de la Antena 1! Ce va face juratul de la X Factor

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 11:20
Horia Brenciu, anunț despre plecarea de la Antena 1! Ce va face juratul de la X Factor GALERIE FOTO
Horia Brenciu, anunț despre plecarea de la Antena 1!

Showman de profesie, talentat, tot timpul cu replicile în buzunar, Horia Brenciu a vorbit despre plecarea de la X Factor, concurs la al cărui evoluție a muncit ani la rând. Artistul a declarat pentru click.ro că situația nu stă așa, iar că desființarea competiției muzicale de la Antena 1 este doar un zvon, însă, pe lângă această clarificare, Horia a dezvăluit și alte detalii ce țin de viața și interesele sale.

Horia Brenciu a vorbit despre plecarea de la Antena 1

Cântărețul a mărturisit că nu se mai lasă de mult atins de bârfe, susținând că prezentul și realitatea sunt cele mai importante. „Din zvonurile astea, din viaţa publică avută din 93 până astăzi, am învăţat un singur lucru.

Să las zvonurile să curgă, dar ceea ce eu fac, la ce mă gândesc eu, să fie practic, să se transforme în realitate. De la musical-urile în care joc, până la piesele pe care le fac, ele sunt ceva real, ceva palpabil. Zvonurile îşi fac şi ele meseria, creează tensiune sau nu”, a spus Brenciu.

Horia Brenciu, anunț despre plecarea de la Antena 1! Ce va face juratul de la X Factor
Artistul a spus că se descurcă și fără televiziune în viața sa

”Mă descurc și fără televiziune”

Cât despre o posibila plecare din lumina refletoarelor, acesta a mărturisit că nu ar fi regrete în acest sens, căci s-ar descurca foarte bine și fără, având în vedere că este implicat în multe proiecte muzicale. „Ce se va întâmpla cu mine nu ştiu, dar am învăţat să mă descurc, pentru că asta m-a învăţat şi viaţa, să mă descurc şi fără televiziune. Pentru că dacă iubeşti televiziunea, şi ea nu te iubeşte pe tine, atunci eşti părăsit undeva.

Horia Brenciu, anunț despre plecarea de la Antena 1! Ce va face juratul de la X Factor
Showman de profesie, talentat, tot timpul cu replicile în buzunar, Horia Brenciu a vorbit despre plecarea de la X Factor

Mă bucur că sunt zvonuri potrivit cărora aş putea avea o altă emisiune, eu nu le cunosc. Ceea ce aş vrea eu să spun este că mă lupt în fiecare zi să îmi fac o orchestră mai bună, concerte mai bune, să fiu mai bun oriunde sunt cerut, chiar dacă se numeşte acel lucru concert, musical, film sau emisiune TV. Cred că este un teritoriu care acum încă se descoperă şi vizavi de film, şi de musical. Aş vrea să văd şi să se producă mai multe filme româneşti”, a lămurit Horia Brenciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×