Cristina Cioran este noua moderatoare de la Acces Direct. Simona Gherghe a prezentat-o în direct la Antena 1

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/03/2019, 19:51
Cristina Cioran este noua moderatoare de la Acces Direct. Simona Gherghe a prezentat-o în direct la Antena 1 GALERIE FOTO
Cristina Cioran va prezenta emisiunea Acces Direct

Ediția din această după-amiază a emisiunii Acces Direct a fost ultima pentru Simona Gherghe, din postura de prezentator, până după nașterea celui de al doila copil al său. Vedeta a intrat oficial în concediu prenatal, iar fanii s-au întrebat cine îi va lua locul pe scaunul moderatorului.

Cine prezintă Acces Direct după ce Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal

Așteptarea a luat sfârșit, pentru că Simona Gherghe a fost cea care a făcut anunțul, chiar în timpul ediției de vineri după-amiază. Noua prezentatoare a preluat cârmele emisiunii, iar emoțiile au fost la cote maxime în platou.

Este vorba despre Cristina Cioran, o cunoscută și îndrăgită actriță, care a mai cochetat și în trecut cu televiziunea, prezentând o serie de emisiuni difuzate de posturile Kanal D și Pro TV. De acum, Cristina îi va ține locul Simonei, în timp ce aceasta se va dedica întru totul băiețelului care va veni în curând pe lume.

Simona Gherghe intră oficial în concediu prenatal
Simona Gherghe intră oficial în concediu prenatal

Simona Gherghe a intrat în concediu prenatal

Așteptarea a luat sfârșit. Sunt emoționată, am primit o mulțime de mesaje. Nu vă mai țin pe jar pentru că vreau să o invit în platou pe noua prezentatoare” , a spus Simona Gherghe, în momentul în care Cristina Cioran și-a făcut apariție pe platoul emisiunii.

La rândul său, îndrăgita actriță s-a arătat încântată de noua sa postură. „M-am bucurat foarte mult să aflu că eu sunt cea aleasă de echipă să o înlocuiesc pe Simona, pe perioada concediului ei de maternitate, și abia aștept să încep emisiunea. Am ceva emoții, pentru că nu este ușor să le prezinți telespectatorilor cazurile sociale, unele mai grave, altele care te pot afecta emoțional. Însă abia aștept să înceapă această perioadă din viața mea. Telespectatorii sper să mă primească cu bucurie în casele lor, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00”.

 

Am zis că o să fie cu emoții, că este ultima mea emisiune. Cred că în ultimele săptămâni, cea mai frecventă întrebare pe care am auzit-o nu a fost cea cu câte luni mai ai, dar cea cu cine în locul tău. Chiar n-am știut până ieri, alaltăieri. Am zis eu că este cel mai bine păstrat secret din țara asta. Am spus eu că câștigătorul va fi anunțat de noul prezentator. Veți ști și voi, dar vreau să facem o ghicitoare până la sfârșitul emisiunii. Este fată, este blondă și nu vă zic mai multe. Ce nu știe viitoarea prezentatoare este că în curând va fi însărcinată. Dacă e să judecăm după ce s-a întâmplat cu Mirela care mi-a ținut mie locul, apoi a rămas ea însărcinată, apoi m-am întors eu și am rămas iar însărcinată” , a spus Simona Gheorghe, vizibil emoționată, în momentul în care și-a luat rămas bun de la telespectatori.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×