Cine o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct? Azi, ultima emisiune la Antena 1 înainte de concediu

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/03/2019, 11:24
Cine o va înlocui pe Simona Gherghe la Acces Direct? Azi, ultima emisiune la Antena 1 înainte de concediu GALERIE FOTO
Simona Gherghe pelacă de la Acces Direct. De astăzi, vedeta intră în concediu prenatal

Simona Gherghe ia o pauză de la Acces Direct. Astăzi, 15 martie este ultima ediție pe care o prezintă, întrucât vedeta va intra în concediu prenatal. Pe buzele tuturor fanilor, stă însă întrebarea : cine va modera în continuar cunoscuta emisiune de pe Antena 1?

Simona Gherghe intră în concediu prenatal. Cine va prezenta Acces Direct

De astăzi, Simona Gherghe intră în linie dreaptă cu pregătirile pentru naștere. Frumoasa vedetă așteaptă cu mare nerăbdare momentul în care își va strânge bebelușul la piept. Până atunci, Simona vrea să petreacă mai mult timp alături de fiica sa, Ana Georgia.

Toate acestea vor fi posibile odată cu încheierea ediției Acces Direct din această seară, ultima prezentată de Simona Gherghe, înainte să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta Tv este însărcinată în 34 de săptămâni și de astăzi va intra oficial în concediu prenatal. Tot mai mulți fani se întreabă cine îi va lua locul pe scaunul din platoul cunoscutei emisiuni, însă informația rămâne deocamdată secretă.

Simona Gherghe este nerăbdătoare să nască cel de-al doilea copil
Simona Gherghe este nerăbdătoare să nască cel de-al doilea copil

Simona Gherghe va dezvălui cine este înlocuitorul

Curioșii mai trebuie să aștepte puțin pentru a afla cine va prezenta emisiunea în continuare. Mai exact, până la ediția din această seară, chiar Simona Gherghe fiind cea care va face dezvăluirea, în direct.  De-a lungul timpului, vedeta a mai fost înlocuită la Acces Direct de Mirela Vaida, Mihai Morar, Mara Bănică sau Dan Capatos.

Rămâne de văzut dacă viitorul prezentator va fi ales tot dintre cei care au mai moderat emisiunea în trecut, când  Simona Gherghe a fost nevoită să lipsească, din diverse motive. În 2016, spre exemplu, a suferit o operație de apendicită care evoluase în peritonită.

Viitoarea mămică este în culmea fericirii. Simona Gherghe a postat ieri o fotografie pe o cunoscută rețea de socializare, imagine surprinsă chiar pe platoul emisiunii. „Cafeaua fara cofeina si pufuletii sunt de baza in sarcina asta ??#29weekspregnant #thirdtrimester #pofte #pozadela5 #simonagheghe #antena1” , a scris frumoasa prezentatoare TV.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×