Anunțul serii la TV: Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 19:02
Anunțul serii la TV: Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct GALERIE FOTO
Simona Gherghe pleacă de la Acces Direct

Simona Gherghe, gazda emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a anunțat, marți, că „se va retrage puțin”, pentru a naște. Astfel, la cârma emisunii va veni, de luni, un nou prezentator. „Lunea viitoare, viitorul prezentator al emisiunii Acces Direct o să anunțe câștigătorul, că eu o să mă retrag puțin, cât să nasc, dar mai stau un pic”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe pleacă, marți, de la Acces Direct

După aproximările făcute de medici, în luna martie se prevede emoționantul moment pentru prezentatoarea de televiziune, acela în care își va strânge la piept cea de-a doua fetiță. Întorcându-ne la cine i-ar putea lua locul, acest aspect rămâne o enigmă.

În prima sarcină a Simonei, cea care a prezentat ”Acces Direct” a fost Mirela Boureanu Vaida, dar cum și aceasta este însărcinată, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Cât despre momentul culminant, îndrăgita moderatoare recunoaște că este puțin speriată, mai ales după ce a auzit ce a pățit Andreea Bălan.

Anunțul serii la TV: Simona Gheorge pleacă de la Acces Direct
După aproximările făcute de medici, în luna martie se prevede emoționantul moment pentru prezentatoarea de televiziune

Prezentatoare TV are emoții mari înainte de naștere

Cu toate acestea, își păstrează optimismul pentru că ceea ce i s-a întâmplat artistei este o situație întâlnită extrem de rar. „Eu sunt într-o situaţie mai delicată. Pe mine m-a afectat foarte tare ştirea cu Andreea.

Peste două luni o să trec printr-o operaţie de cezariană, în cazul meu e clar indicaţie medicală. Cred că fiecare femeie care este în situaţia mea şi a auzit ce i s-a întâmplat Andreei stă cu sufletul strâns. Chiar dacă este un caz cu totul şi cu totul rar, e un caz la 80.000”, a dezvăluit Simona Gherghe în cadrul emisiunii sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×