Andreea Bălan, imagine emoționantă cu fiicele sale: “A meritat tot greul!”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
11/03/2019, 11:36
Andreea Bălan, imagine emoționantă cu fiicele sale: “A meritat tot greul!” GALERIE FOTO
Andreea Bălan, imagine emoționantă pe rețelele sociale cu fiicele sale

Andreea Bălan a trecut prin clipe grele după naștere, dar a depășit perioada critică după stopul cardio-respirator suferit în timpul operației de cezariană. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o imagine emoționantă cu fiicele sale, care a strâns peste 50.000 de aprecieri. Fanii au felicitat-o și au apreciat frumusețea celor două fetițe.

Andreea Bălan, imagine emoționantă pe rețelele sociale cu fiicele sale

Andreea Bălan s-a externat chiar de Ziua Femeii, pe 8 martie și se ocupă acum de cele două fetițe ale sale, Clara-Maria și Ella-Maya. Artista a trecut însă plin clipe grele în spital! A suferit un stop cardio-respirator din cauza emboliei amniotice, complicaţie pe care a suferit-o la scurt timp după ce medicii au adus-o pe lume pe Clara Maria. A depășit cu bine momentul, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Cântăreața și-a fotografiat cele două fetițe și a postat imaginea emoționantă cu fiicele sale pe contul personal de Instagram. „Dintodeauna mi-am dorit 2 copii, iar faptul că sunt fete mă face sa fiu foarte fericită. Amândouă sunt sănătoase, frumoase şi mă împlinesc! A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastră Clara Maria să vină pe lume şi să fie sănătoasă!”, este mesajul care însoțește fotografia postată de Andreea.

Imaginea postată de Andreea Bălan pe Instagram
Imaginea postată de Andreea Bălan pe Instagram

Imaginea cu fiicele Andreei Bălan a strâns peste 50.000 de aprecieri

Imaginea cu fiicele Andreei Bălan a strâns peste 50.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare. „O imagine cât 1000 de cuvinte. Mă bucur că ai trecut cu bine peste hopul acela”, este masajul primit de la o admiratoare. „Doamne, dar cât de drăguțe pot fi! Pur și simplu adorabile!”, a scris altcineva.

„Felicitări! Să-ți trăiască fetele! Ai demonstrat încă o dată cât ești de puternică” și „Sunt minunate amândouă. Să le dea Bunul Dumnezeu multă sănătate și vouă ca să vă bucurați de ele. Vă pup dulce” sunt alte două mesaje primite de Andreea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×