Andreea Bălan, conflict cu fanii, după problemele din spital! ”Avem o inimă care se mai oprește din când în când!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 23:40
Andreea Bălan, conflict cu fanii, după problemele din spital! ”Avem o inimă care se mai oprește din când în când!” GALERIE FOTO
Andreea Bălan, extrem de criticată de fanii de pe internet!

Andreea Bălan a fost aspru criticată în urma postărilor de după oeprația de cezariană. Fanii acesteia i-au atras atenția despre faptul că a nu a știu să țină situația tristă mai mult în intimitatea sa decât pe prima pagină a ziarelor. De asemenea, unele mămici i-au spus că din cauza ei s-ar putea ca viitoarele mame să se teamă de intervenția în cauză, astfel că nu a făcut atât de bine că și-a împărtășit orice durere cu aceștia.

Andreea Balan, criticată de fani, după operația de cezariană!

Andreea Bălan a suferit o operație de cezariană care a avut complicații uriașe. Din păcate, după ce medicii au scos copilul, artista a făcut un stop cardio-respirator, astfel că inima sa i s-a oprit timp de 1 minut.  „Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gura până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 Dar din păcate trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătura. De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. 

Andreea Bălan, critici dure de la fani
Andreea Bălan, critici dure de la fani

Andreea Bălan: „Ar trebui să învețe din asta

„Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta…și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inima totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…?„, a fost mesajul de pe o rețea de socializare al Andreei Bălan, pentru fanii care au criticat-o intens din  cauza faptuli că și-a așisat prea mult suferința și că nu a păstrat unele lucruri mai intime decât ar fi trebuit.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×