Andreea Bălan, conflict cu fanii, după problemele din spital! ”Avem o inimă care se mai oprește din când în când!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 23:40
Andreea Bălan, conflict cu fanii, după problemele din spital! ”Avem o inimă care se mai oprește din când în când!” GALERIE FOTO
Andreea Bălan, extrem de criticată de fanii de pe internet!

Andreea Bălan a fost aspru criticată în urma postărilor de după oeprația de cezariană. Fanii acesteia i-au atras atenția despre faptul că a nu a știu să țină situația tristă mai mult în intimitatea sa decât pe prima pagină a ziarelor. De asemenea, unele mămici i-au spus că din cauza ei s-ar putea ca viitoarele mame să se teamă de intervenția în cauză, astfel că nu a făcut atât de bine că și-a împărtășit orice durere cu aceștia.

Andreea Balan, criticată de fani, după operația de cezariană!

Andreea Bălan a suferit o operație de cezariană care a avut complicații uriașe. Din păcate, după ce medicii au scos copilul, artista a făcut un stop cardio-respirator, astfel că inima sa i s-a oprit timp de 1 minut.  „Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gura până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte.

 Dar din păcate trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătura. De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. 

Andreea Bălan, critici dure de la fani
Andreea Bălan, critici dure de la fani

Andreea Bălan: „Ar trebui să învețe din asta

„Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta…și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inima totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…?„, a fost mesajul de pe o rețea de socializare al Andreei Bălan, pentru fanii care au criticat-o intens din  cauza faptuli că și-a așisat prea mult suferința și că nu a păstrat unele lucruri mai intime decât ar fi trebuit.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×