Andreea Bălan, supărată pe tatăl ei, după ce a avut probleme la naștere! Ce a făcut Săndel Bălan

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 16:40
Andreea Bălan, supărată pe tatăl ei, după ce a avut probleme la naștere! Ce a făcut Săndel Bălan GALERIE FOTO
Andreea Bălan, supărată pe tatăl ei, după ce a avut probleme la naștere!

Andreea Bălan și-a certat tatăl de pe patul de spital. După momentul delicat prin care a trecut luni, 4 martie, când artista era programată să nască, prin cezariană, și a făcut un stop cardio-respirator, toată lumea a fost îngrijorată pentru starea sa de sănătate, mai puțin tatăl ei.

Andreea Bălan este supărată pe tatăl ei, Săndel, după ce a avut probleme la naștere

Cântăreața a stat aproape două zile la Terapie intensivă, la clinica privată Sanador, din București, însă tatăl ei nu a trecut să o vadă. Joi, înainte cu o zi de a fi externată, solista a făcut primele declarații după naștere.

Andreea a dat amănunte despre situația dificilă prin care a trecut, a povestit despre profesionalismul medicilor de la clinică, dar și despre tatăl său. „Nu ştiu ce s-a întâmplat exact, Andreea este o fire sportivă, poate au greşit cei de la spital cu anestezia.

Andreea Bălan, supărată pe tatăl ei, după ce a avut probleme la naștere! Ce a făcut Săndel Bălan
Detaliile dezvăluite în presă despre starea ei au deranjat-o enorm, pentru că totul ”a fost eronat”, așa că i-a interzis să mai spună ceva despre situație

”Ea avea un tonus bun înainte de cezariană, nu știu ce s-a întâmplat”

Soţia mea e acasă, în Pipera, cu Ella (n.r. fiica cea mare a Andreei), George, ginerele meu, e la spital cu Andreea. M-a sunat aseară să-mi spună ce s-a întâmplat. Micuţa e ok, eu nu ştiam aseară ce s-a întâmplat, toată lumea m-a sunat după ce au anunţat pe la Antene ce a păţit Andreea. Acum vin spre Bucureşti, din Ploieşti, şi voi merge la spital să văd cum e Andreea.

Andreea Bălan, supărată pe tatăl ei, după ce a avut probleme la naștere! Ce a făcut Săndel Bălan
Cântăreața a stat aproape două zile la Terapie intensivă, însă, potrivit informațiilor, acesta nu a fost să o viziteze 

Ea avea un tonus bun înainte de cezariană, nu ştiu ce s-a întâmplat apoi”, a spus tatăl Andreei pentru Click!. Detaliile dezvăluite în presă despre starea ei au deranjat-o enorm, pentru că totul ”a fost eronat”, astfel că i-a interzis să mai dea detalii de azi încolo despre sănătatea ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×