Andreea Bălan, externată vineri, de Ziua Femeii! Ultima imagine din spital: ”Sunt o norocoasă!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 14:04
Andreea Bălan, externată vineri, de Ziua Femeii! Ultima imagine din spital: ”Sunt o norocoasă!” GALERIE FOTO
Andreea Bălan, externată vineri, de Ziua Femeii!

Andreea Bălan a primit cea mai frumoasă surpriză de Ziua Femeii.  În prezent, se află în afara oricărui pericol, așa că medicii au hotărât să o externeze. Fericită de faptul că se poate bucura în liniște de fetița sa, a imortalizat momentul, alături de care a inserat mesajul:” Ia priviți ce minune am eu aici. E sănătoasă, cântărește 3190 g, are 49 cm, e cuminte și papă mult! Sunt o norocoasă!” , a scris vedeta.

Andreea Bălan aa fost externată vineri, de Ziua Femeii

Însă, înainte de a pleca din spital, a oferit primele declarații după nașterea cu probleme, la Xtra Night Show. Artista a explicat că imediat după ce a pupat-o pe fetița sa, Clara Maria, a intrat în stop cardio-respirator și a început resuscitarea.Medicamentele m-au făcut să uit ce am făcut și cu cinci minute înainte”, a adăugat cântăreața. De altfel, artista a vorbit, în direct, și la Antena 3. „Am fost într-o luptă cu moartea, fără să exagerez. Se poate întâmpla și din senin, nu doar la cezariană. Se poate întâmpla și la nașterea naturală.

Noroc că m-au deschis, a ieșit fetița și după aceea s-a întâmplat această cascadă, șocul cardio-respirator. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador, au trebuit să facă o comisie, să decidă ce să facă, era o chestiune de viață și de moarte. S-au strâns în sala de operații în zece minute… Soțul meu stătea afară, a fost îngrozitor pentru el, a stat cu emoții și frică până marți dimineață”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, externată vineri, de Ziua Femeii! Ultima imagine din spital: ”Sunt o norocoasă!”
Imaginea postată de artistă în ziua externării

”A fost o situație critică”

De asemenea, și medicul care a operat-o a descris situația prin care a trecut vedeta. „A fost o situație critică. Se întâmplă un caz la 80.000. Este un accident dramatic, imprevizibil. Dar din cei cărora li se întâmplă asta, doar 10 la sută scapă! Abia astăzi am reușit să stabilizăm tulburarea cardiacă. Apare într-un număr covârșitor de mare de cazuri. Este un anume factor care declanșează acesastă furtună.

Și contează reacția medicilor care se focalizează pe eveniment. O reacție foarte bună a fost. Șansa a fost de partea noastră. Orice pacientă poarte ajunge iî această situație”, a declarat doctorul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×