Cristina Cioran s-a transformat într-o bombă sexy! Cum a putut să se pozeze în dormitor: ”Bunăciune!”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/12/2018, 15:32
Cristina Cioran s-a transformat într-o bombă sexy! Cum a putut să se pozeze în dormitor: ”Bunăciune!” GALERIE FOTO
Vedeta Cristina Cioran s-a transformat într-o bombă sexy

Cristina Cioran le-a luat minţile fanilor din spaţiul virtual după ce a postat o fotografie extrem de sexy, într-un corset, cu un decolteu adânc. Blonda a primit imediat o mulţime de aprecieri şi comentarii, iar oamenii au lăudat-o pe aceasta după ce s-a transformat într-o bombă sexy!

„Wow! Ce frumuseţe şi ce decolteu sexy”, „O să ţin minte! O poză ca asta te face să nu mai simţi cele -7 grade de afară”, „O bunăciune”, „Cristina Cioran s-a transformat într-o bombă sexy”, ”Ce țâțe are!”, sunt doar câteva dintre comentariile care au apărut pe pagina de Instagram a Cristinei Cioran, la o poză extrem de sexy (Vezi imaginea în galeria foto).

Cristina Cioran s-a transformat într-o bombă sexy

Fanii pot însă doar să privească la fotografiile Cristinei, pentru că vedeta TV este implicată într-o relaţie serioasă de peste opt ani. Cel cu care ăşi împarte zilele Cristina Cioran se numeşte Traian Văduva şi s-au cunoscut într-o noapte, în centrul vechi al Capitalei: “Suntem de 8 ani împreună. E o relaţie mişto, cu tot felul de urcuşuri şi coborasuri că na, nu suntem perfecţi, dar într-un fel e mai bine aşa. Decât să te prefaci o viaţă şi când nu mai poţi să o iei razna, mai bine o relaţie unde totul să fie foarte sincer şi lucrurile care deranjează spuse pe nume. Asta e filozofia noastră de cuplu.

Ne-am plăcut imediat, dar, din nu ştiu ce motiv, nu am vorbit în acel moment, doar ne-am privit. După câteva zile ne-am revăzut întâmplător şi abia atunci am intrat în vorbă. M-am îndrăgostit de el la prima vedere, de două ori”, spunea Cristina Cioran despre iubitul ei în urmă cu câteva luni pentru wowbiz.

Cristina Cioran se fotografiază zâmbind, alături de un căţel
Cristina Cioran se fotografiază zâmbind, alături de un căţel

Cristina Cioran s-a născut pe 24 iulie 1977 la Constanţa şi a studiat la facultatea de Actorie. A făcut carieră în teatru şi film, după care a intrat în televiziune, unde a avut emisune la posturi precum Pro TV, Acasă TV, Antena 1 şi Antena 2.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×