Antonia are un nou look! Fanii aproape că nu au mai recunoscut-o pe iubita lui Alex Velea FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/11/2018, 20:06
Antonia are un nou look! Fanii aproape că nu au mai recunoscut-o pe iubita lui Alex Velea FOTO GALERIE FOTO
Antonia, look de senzație la noul clip!

Antonia, una din cele mai frumoase femei din România, continuă să uimiească prin aparițiile sale. Aceasta se pare că se reinventează cu ajutorul make-up-ului, dar și al diferitelor coafuri pe care le încearcă. Toate acestea îi vin mânușă, fapt ce le poate face invidioase pe toate doamnele și domnișoarele. Fanii săi sunt în delir la fiecare poză postată în mediul online, comentariile acestora demonstrează asta cu vârf și îndesat.

De asemenea, artista aduce în prim plan fanilor și ritualurile de frumusețe, dar și alegerile pe care le face pentru ten și make-up. „Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara și glossul. Dacă ar fi să aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se întâmplă adesea să nu mă machiez deloc, ci doar să îmi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare.”

Antonia, look de excepție pentru noul clip

Antonia este de departe considerată una dintre deținătroarele unui chip frumos, fapt care o ajută să îi stea bine orice, indiferent de schimbare. Aceasta filmează un nou clip, în care a expus un alt stil. Antonia are părul creț și un machiaj extravagant, care îi scoate ochii verzi în evidență.

Antonia, look din noul clip video!
Antonia, look din noul clip video!

Fanii o pot vedea pe artistă atât de machiată doar în videoclipuri și la unele apariții mondene, nu multe la număr, aceasta menționând în repetate rânduri că îi place look-ul natural.

,,Depinde de tipul de concerte sau de ținută. De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, îmi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturând ochii. Pentru zi, atunci când nu am filmări sau evenimente, nu mă machiez deloc și folosesc doar un balsam de buze. Sau dacă vreau totuși să mă machiez puțin, aplic fond de ten, mascara, rar blush și balsam de buze sau gloss.

Mama mea este cea care m-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu, să folosesc produse de bună calitate, creme hidratante”, a declarat Antonia în trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×