Antonia are un corp perfect! Care este secretul ei

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
22/08/2018, 20:13
Antonia are un corp perfect! Care este secretul ei GALERIE FOTO

Antonia are un corp perfect! Care este secretul trupului său de invidiat? Ei bine, nu există niciun secret. Antonia, soția cântărețului Alex Velea, este mamă a trei copii, iar corpul său nu s-a schimbat deloc.  Frumoasa cântăreață arată perfect. Cum reușește?

Antonia Iacobescu are gene bune, în primul rând, iar în al doilea rând este o femeie care se îngrijește de imaginea ei. Merge la sala de sport frecvent și are o alimentație echilibrată.

Antonia are un corp perfect! Care este secretul ei

Antonia, în vârstă de 28 de ani, este posesoarea unui trup de invidiat. Frumoasa brunetă a fost înzestrată cu toate aceste calități de la mama natură. Antonia nu are nicio operație estetică! Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, dar până la această vârstă (28), „Morena” nu a apelat la bisturiul esteticienilor.

Chiar dacă este mamă a trei copii, Antonia și-a menținut silueta prin sport și alimentație sănătoasă. De multe ori a declarat că „responsabil” pentru corpul ei perfect este Alex, soțul ei.

Alex Velea este omniprezent în sala de fitness și cu fiecare ocazie o are alături și pe frumoasa lui soție. Cei doi petrec mult timp la sală, iar Alex o antrenează pe Antonia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×