Poze din tinerețea Mihaelei Rădulescu! Întotdeauna a fost o divă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
24/08/2018, 17:39
Poze din tinerețea Mihaelei Rădulescu! Întotdeauna a fost o divă GALERIE FOTO

Poze din tinerețea Mihaelei Rădulescu! Mihaela Rădulescu a fost întotdeauna o divă!  Era cochetă chiar dacă nu a arăta perfect. De-a lungul timpului a apelat la mici intervenții chirurgicale, care i-au redat tinerețea și femitatea din anii adolescenței.

Și chiar dacă gurile rele au spus – de foarte multe ori – că Mihaela nu este o ușă de biserică, iar calitățile sale fizice n-au fost întotdeauna ca cele de acum, diva a avut atitudine chiar și atunci când era o simplă secretară.

Mihaela Rădulescu a împlinit, pe 3 august, vârsta de 49 de ani! Cu această ocazie, vedeta s-a pozat topless, la plajă, iar imaginea a fost publicată pe contul ei de Instagram.

Nu este pentru prima dată când Mihaela Rădulescu apare topless pe rețelele de socializare. Chiar dacă se apropie vertiginos de 50 de ani, vedeta și-a creat un stil extrem de îndrăzneț, iar imaginile cu ea sexy de-a lungul timpului stau mărturie.

Poze din tinerețea Mihaelei Rădulescu! Întotdeauna a fost o divă

La vârsta de 49 de ani, Mihaela Rădulescu s-a pozat în toată splendoarea, la plajă. Vedeta le-a arătat tuturor cum are de gând să își petreacă aniversarea. ”Well…., today is like this (n.r. Bine… astăzi este așa)”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul imaginii publicate pe site-ul de socializare.

Firma Mihaelei Rădulescu a încasat lovitură după lovitură, iar nivelul datoriilor a ajuns la peste 1,5 milioane de euro, potrivit datelor publicate de Ministerul de Finanţe, citate de „Star Matinal” de la Antena Stars.

Situaţie incendiară pentru frumoasa jurată de la „Românii au talent”. Mihaela Rădulescu, audiată în Dosarul Revoluţiei? Ce acuze i se aduc vedetei!

Fostul procuror militar Dan Voinea a cerut ca Mihaela Rădulescu să fie anchetată în Dosarul Revoluţiei. Motivul este unul uluitor!

Mihaela Rădulescu, audiată în Dosarul Revoluţiei? Ar fi fost fotografiată cu arme în mână!

Conform celor de la România TV, citaţi de ştiripesurse.ro, Voinea suţine că Mihaela Rădulescu ar fi fost printre cei din comitetul organizat în TVR în zilele Revoluţiei, comite care a ajutat presa străină să ajungă în zonele de conflict din Bucureşti.

Mai mult, conform aceloraşi surse, procurorul afirmă că vedeta TV ar fi fost fotografiată de Jean-Louis Calderon, celebrul jurnalist francez decedat la Revoluţie, în timp ce se plimba cu două arme în mână căutând terorişti.

Încă o dovadă a fost publicată pe Internet chiar de către vedeta de televiziune, care a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu covorul ei. Acesta nu este un covor obișnuit, ci unul care întruchipează o femeie goală, care în dreptul axilelor și a zonei intime are bucăți mari de material, ce imită părul de pe corp.

Mihaela Rădulescu și covorul ei magic

Alături de fotografia respectivă, frumoasa Mihaela Rădulescu a scris: „Pentru o zi frumoasă. Covorul meu magic”. Fotografia a fost una foarte apreciată de prietenii virtuali ai brunetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×