Unde poate fi văzută live Superluna din 7 mai, ultimul fenomen de acest gen din 2020

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
07/05/2020, 20:37
Unde poate fi văzută live Superluna din 7 mai, ultimul fenomen de acest gen din 2020
Unde poate fi văzută live Superluna din 7 mai, ultimul fenomen de acest gen din 2020

Superluna din 7 mai, ultimul fenomen de acest gen din 2020, se va putea vedea joi noaptea, atunci când satelitul natural al Pământului se va afla cel mai aproape de planeta noastră.

Superluna din 7 mai poate fi văzută joi noaptea

Superluna din 7 mai este al patrulea fenomen din acest an. A mai fost înregistrat în februarie, martie şi aprilie dar, de fiecare dată, a avut un nume diferit. Cel din noaptea de 7 mai poartă numele de „superluna florilor”.

Acest eveniment este ultimul din 2020, următoarele vor avea loc pe 27 aprilie şi 26 mai 2021, potrivit NASA. Superluna este determinată de doi factori: Luna trebuie să fie în faza plină şi să se afle în punctul de pe orbită cel mai apropiat de Pământ.

Când aceste condiţii sunt îndeplinite, astrul luminează mai puternic şi apare mai mare decât de obicei. În medie, sunt 363.300 kilometri între Pământ şi satelitul său natural.

Superlună plină vindecătoare

Superluna plină din 7 mai este vindecătoare, sexy, savuroasă și intensă în profundul Scorpion, ceea ce anunță o porție de energie care să vindece răni din trecut și să elimine stresul în care suntem. Acest fenomen unic ne va vindeca fizic, emoțional și mental.

Luna Plină în Scorpion este o SuperLună pentru ca este foarte aproape de Terra și se vede mai mare. Se mai numeste si „florală” în culturile populare străvechi și ne va oferi o stare de compasiune mai mare, scoțând din noi emoții vechi și adânci.

Pentru unele zodii, energia Lunii se va simți mai bine și va da o stare pozitivă. Pentru altele, însă, nu. Este important să nu rămânem conectați cu ce ne doboară, să stăm departe de ingrijorări și să fim dispuși să lucram la tot ce iese la suprafață, pentru binele nostru viitor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×