Lună Plină în Scorpion pe 7 mai 2020. Trei zodii primesc lovituri grele de la viață

Dan Suta   
în Horoscop
01/05/2020, 22:56
Lună Plină în Scorpion pe 7 mai 2020. Trei zodii primesc lovituri grele de la viață
Lună Plină în Scorpion pe 7 mai 2020. Sursa foto: pixabay.com

Va fi Lună Plină în Scorpion pe 7 mai 2020, fenomen astrologic care va avea o serie de efecte asupra mai multor nativi. Trei dintre zodii se vor afla în fața celui mai complicat examen al vieții.

Lună Plină în Scorpion pe 7 mai: cum ne afectează fenomenul

Noua Lună Plină, cea din Scorpion, va scoate la iveală toate lucrurile pe care le-am ascuns de-a lungul timpului și vom fi puși în fața unor situații fără precedent.

Berbecii vor avea ocazia să rupă pisica în două pe plan sentimental. Vor fi ajutați de acest fenomen astrologic, în sensul că vor reuși să se exprime mai clar, să se impună și să nu mai lase loc de interpretări așa cum o fac de obicei.

Taurii sunt concentrați pe muncă, de unde vin rezultate mari. Se pot îmbogăți din proiectele lor individuale, în paralel cu serviciul pe care îl au, chiar de pe 7 mai.

Vărsătorii și Peștii, ghinioane pe plan amoros

Gemenii tatonează terenuri noi din punct de vedere profesional și ajung la niște concluzii interesante. Ar putea urma o reconversie în cariera lor. Racii, în schimb, fac tot posibilul să își conserve lucrurile câștigate până acum, începând chiar cu propriul lor prestigiu.

Leii, în schimb, primesc un semnal de alarmă în Casa Sănătății. Ar fi indicat să se ferească de orice excese. Fecioarele sunt mai pregătite ca oricând să ia taurul de coarne și vor face schimbări majore în viața lor.

Balanțele se sfătuiesc cu tot felul de persoane pentru hotărârea pe care o vor lua pentru că și acestea vor să își schimbe viața.

Scorpionii, traversați de Luna Plină pe 7 mai, vor fi destul de confuzi. Nu au o perioadă tocmai bună. Viața le va da o lecție usturătoare din care e obligatoriu să învețe ceva.

Săgetătorii au parte de lucruri bune. Fenomenul de Lună Plină de pe 7 mai nu îi va afecta în vreun fel, același lucru fiind valabil și pentru Capricorni.

Vărsătorii și Peștii sunt celelalte două zodii care vor da niște examene importante. Viața lor amoroasă suferă transformări radicale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×