SuperLuna Roz: 5 lucruri pe care să nu le faci în timpul acestui fenomen astronomic

Bogdan Solomon  
înStiri mondene
07/04/2020, 16:06
SuperLuna Roz: 5 lucruri pe care să nu le faci în timpul acestui fenomen astronomic
SuperLuna Roz va străluci în această noapte pe cerul României. Sursa foto: pixabay.com

În noaptea de 7 aprilie 2020 va avea loc unul dintre cele mai rare și spectaculoase fenomene astrologice, SuperLuna Roz, iar vestea bună e că poate fi urmărit și de pe cerul României.

Chiar dacă nu vei vedea o lună colorată în roz, așa cum poate ai crezut, pregătește-ți device-urile, fie că vorbim despre smartphone-uri sau aparate de fotografiat, pentru că te așteaptă momente unice și ar fi păcat să nu le imortalizezi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ce nu trebuie să faci în timpul Superlunii Roz. Aduce ghinion, așa că ai mare grijă

Potrivit specialiștilor, acesta este momentul în care Luna ajunge în punctul cel mai apropiat de Pământ, iar priveliștea nu trebuie ratată. Iar numele vine de la o floare sălbatică din Statele Unite – Phlox subulata, care are culoarea roz şi  înfloreşte numai pe timpul primăverii.

Iar dacă ai nevoie de un motiv în plus pentru a fii cu ochii pe cer la noapte, îți spunem că Luna va străluci cu cel puțin o treime mai mult decât în restul anului.

Mare atenție, însă! Un astfel de fenomen poate aduce ghinion, dacă nu respecți cu sfințenie cinci reguli nescrise, moștenite din cele mai vechi timpuri.

Asta pentru că vrăjitoarele obișnuiesc să facă diverse incantații care îți vor influența nu doar trupul, ci și mintea.

Cinci lucruri pe care să nu le faci în timpul SuperLunii Roz:

  • Evită să te cerţi cu vecinii, pentru că astfel de ciondăneli vor provoca mari probleme;
  • Dacă ești bolnav, nu îndrepta privirea spre cer, altfel riști să întârzii vindecarea;
  • Nu dormi niciodată sub razele SuperLunii întrucât acest lucru aduce boală sau chiar moarte. Iată că are și izolarea părțile ei bune;
  • Dacă eşti falit şi ai nevoie ca de aer de nişte bani, ieşi afară sub razele Lunii, deschide-ţi larg un buzunar sau portofel şi spune de nouă ori „Umple-l!”. În câteva zile, banii vor da năvală peste tine!
  • Nu te holba la SuperLuna Roz și evită să stai prea mult sub razele ei daca nu îți dorești să rămâi brusc însărcinată
  • Nu încerca să furi, pentru că vei da greș.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×