Unde mergem și cu ce ne îmbrăcăm de Revelion 2019! Iată cele mai apreciate idei

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 15:49
Unde mergem și cu ce ne îmbrăcăm de Revelion 2019! Iată cele mai apreciate idei GALERIE FOTO
Unde mergem și cu ce ne îmbrăcăm de Revelion 2019

De Revelion este un bun prilej să te îmbraci elegant şi să îţi etalezi ţinuta aleasă cu grijă şi accesorizată pentru trecerea dintre ani, un eveniment foarte important. Pentru că atunci când îmbraci o rochie elegantă te simţi şi mai frumoasă sau mai specială şi mai sexy, trebuie să ai grijă atunci când alegi ce să iei pe tine. Cu ce ne îmbrăcăm de Revelion.

Pentru a începe anul 2019 într-o excelentă stare de spirit, se recomandă să porţi o rochie care să te reprezinte cu adevărat, pentru că restricţii nu sunt.

Unde mergem și cu ce ne îmbrăcăm de Revelion 2019

În funcţie de locaţia unde alegem să petrecem de Revelion, este indicat să optezi pentru o rochie, înainte de toate. În cazul în care mergi la o petrecere pretenţioasă sau sobră, poartă o rochie lungă, cu un decolteu care să fie moderat. În cazul în care petreceţi Revelionul în club, optaţi pentru rochii din paiete, materiale cu străluciri metalice şi culori puternice se potrivesc de minune.

Designerii au și ei recomandările lor pentru această perioadă, iar cele mai potrivite rochii sunt cele acoperite cu paiete, care sunt întotdeauna capul de afiş pentru petrecerile de Revelion, iar acestea sunt urmate de rochiile în nuanţe metalice, care oferă o ţinută spectaculoasă şi foarte potrivită pentru seara de Revelion.

Rochii de purtat de Revelion. Se recomandă ținute cât mai elegante, variate în funcție de tematica petrecerii
Rochii de purtat de Revelion. Se recomandă ținute cât mai elegante, variate în funcție de tematica petrecerii

Acestea sunt alegea potrivită pentru petrecerile informare şi au un aer foarte tineresc şi original. Se mai recomandă rochii de culoare roz intens, din satin, sau ţinute cu imprimeu abstract. Se mai poartă rochiile scurte cu modele îndrăzneţe, însă doar dacă sunt potrivite pentru locaţia unde alegeţi să petreceţi de noaptea dintre ani. În orice situaţie şi orice veţi alege să purtaţi de Revelion, cel mai important este ca ţinuta aleasă să vă reprezinte şi să vă simţiţi bine în ea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×