Unde au voie să vândă comercianții mărțișoare în București. Harta zonelor interzise!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 14:51
Unde au voie să vândă comercianții mărțișoare în București. Harta zonelor interzise! GALERIE FOTO
Unde au voie să vândă comercianții mărțișoare în București

A venit primăvara, ne aflăm și în luna femeii, iar lumea este în căutare de mici daruri, așa că multe zone din București vor fi pline ochi de comercianți de mărțișoare, mese de plastic și umbrele. Toate zonele vor fi aglomerate până la refuz, iar cum intri în fiecare zonă din lista de mai jos, vei fi izbit de culori, zgomot și zambile ”două la 1 leu”.

Practic, locurile îți vor lăsa impresia că te afli într-un bazar, nu alta. Primăriile au dat startul depunerii dosarelor pentru comercializarea trandiționalului simbol al primăverii de mult și au și eliberat autorizațiile temporare pentru vânzarea de mărțișoare și cadouri speciale zilelor de 1 și 8 martie până acum.

Unde au voie să vândă comercianții mărțișoare în București

Întâi de toate, pentru obținerea autorizației sezoniere de funcționare, persoanele fizice sau juridice interesate se pot adresa Administrației Străzilor din cadrul Primăriei Municipiului București sau primăriilor de sector.

Zonele din București unde comercianții nu pot vinde mărțișoare

Anul acesta, Primăria interzice comercianților să expună marfa în: Piața Romană, Piața Unirii și Universitate. Cu toate acestea, nu există motive de îngrijorare, dat fiind faptul că au la dispoziție 15 zone.

Zonele din București unde comercianții  pot vinde mărțișoarele

Sectorul 2: Principalele zone din sectorul 2 unde vor fi vândute difertie mărțișoare și cadouri sunt în Piața Rosetti, Calea Moșilor, șos. Colentina, șos. Ștefan cel Mare, bd. Mihai Bravu, bulevardele Carol și Dacia.

Unde au voie să vândă commercianții mărțișoare în București. Harta zonelor interzise!
Cum vei intra în fiecare zonă, vei avea impresia că intri într-un bazar

Sectorul 4: Piața Sudului, Piața Progresul, Piața Apărătorii Patriei, Piața Covasna, șos. Berceni, la stația de metrou Piața Sudului, stația de metrou Timpuri Noi, Calea Șerban Vodă, la stația de metrou Eroii Revoluției, stația de metrou Apărătirii Patriei și stația de metrou Brâncoveanu.

Unde au voie să vândă commercianții mărțișoare în București. Harta zonelor interzise!
Peste tot vei fi izbit de plase, lalele și zambile ”două la 1 leu”

Sectorul 6: Comercializarea mărțișoarelor va fi permisă, în Sectorul 6, în perioada 12 februarie- 8 martie, în zonele adiacente Piețelor Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Crângași, Orizont, Valea Ialomiței, Apusului și bulevardului Constructorilor.

Actele necesare ocupării domeniului public
  • avizul de principiu obținut de la Primăria Municipiului București
  • schița amplasamentului
  • dovada achitării ocupării domeniului public
  • copie după B.B/C.I
  • actul constitutiv/rezoluție
  • certificatul de înregistrare de la Registrul Comerțului
  • certificatul constatator
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×