STB (fost RATB) introduce nouă linii noi de transport în București și zonele limitrofe! Care sunt acestea

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 15:32
STB (fost RATB) introduce nouă linii noi de transport în București și zonele limitrofe! Care sunt acestea GALERIE FOTO
STB (fost RATB) introduce nouă linii noi de transport în București și zonele limitrofe! Care sunt acestea

STB (fost RATB) a introdus nouă linii noi de transport. Acestea vor opera în zonele limitrofe și în București. Astfel liniile nou înființate vor avea în față litera „R” și vor avea un traseu bine stabilit. Cele mai multe dintre acestea sunt dedicate Sectorului 6 și zonelor limitrofe. Astfel de la stația de metrou Păcii vor fi valabile 3 noi linii de autobuze care vor asigura transportul către 3 localități din zonă: Chiajna, Dragomirești Deal și Dârvari.

„De la 1 februarie 2019 se infiinteaza 9 linii regionale care se alatura celor 27 existente. De la 1 ianuarie 2019, liniile preorășenești care asigură transportul călătorilor vor fi reorganizate, devenind linii regionale, cu indicative noi și cu trasee modificate. Astfel, va fi adăugată litera „R” înaintea numărului de linie și vor fi atribuite numere noi. STB SA va opera 27 de rute regionale, cu șase linii în plus față de cele 21 actuale, iar parcul auto va crește, de la 49 de autobuze în prezent, la 112.” a anunțat STB, într-un comunicat.

Nouă linii noi au fost introduse de STB pentru a efectua transportul din București către zonele limitrofe

STB a introdus nouă linii noi de transport în București. Acestea fac legătura între Capitală și zonele limitrofe. În afara celor 3 noi trasee care pleacă de la stația de metrou Păcii către Chiajna, Dragomirești Deal și Dârvari, alte linii noi vor avea capătul la Piața Presei. Astfel din acest loc vor asigura transportul către localitățile Piscu și Sitaru.

Nouă linii noi din București către zonele limitrofe au fist înființate de la 1 februarie 2019

 

Iată, cele 9 linii noi introduce se STB (fost RATB) de la data de 1 februarie 2019. Acestea se alătură celor 27 care existau deja și care de la 1 ianuarie 2019 fuseseră rebotezate cu litera „R” înaintea numărului de linie:

  • R 405    Complex Comercial Titan – Glina
  • R 427    Ghencea – Darasti Ilfov
  • R 430    Pacii – Chiajna
  • R 431    Pacii – Darvari
  • R 433    Pacii – Dragomiresti Deal
  • R 438    Piata Sudului – Vidra
  • R 444    Piata Presei – Piscu
  • R 457    Republica – Piteasca
  • R 477    Piata Presei – Sitaru
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×